En lite bättre dag

Ja idag känns det väl lite bättre iaf. Låg vaken från 12 till 03.00 inatt. Ingen höjdare men jag gick ju upp där ett tag mittpå. Klockan ringde imorse och jag gick upp 08.00 och åkte till fjärrans gym tjugo i nio med mamma, Carina, Najer och Åsa. Men jag lär då säga att gymmet på fjärran suger. Trångt och gamla och konstiga "maskiner". Sa till mamma att hon lär följa mig till friskis någon gång så ska jag visa henne tt riktigt gym =)
Har bytt till vinterdäck på bilarna idag också. Jävlar vad kallt det var ute!!! Fortfarande kall ända in i magen känns det som. Men fick iaf varmt och gott kaffe hos mormor och morfar. Dom är så himla snälla min mormor och morfar. Dom bryr sig verkligen om mig och frågar hur det går med jobb och lägenhet och sådär. Ibland är det ju jobbigt med såna där frågor men dom visar iaf att dom bryr sig!
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Vore skönt med en promenad, menj ag kanske ska ta en imorgon innan jobbet istället. Äntligen jobba lite men trist med stängning eftersom man står själv 4 timmar =/
Nån får gärna komma och göra mig sällskap! Ska göra två matlådor snart så jag och Daniel kan äta tillsammans imorn. Vore ju trevligt.

Nu blev jag väldigt sugen på att se sex and the city och virka lite. Synd bara att pysen tycker det är så kul när tråden åker så han alltid ska pilla =) Mammas sötnos!!


Kan inte sova!

FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFa
nFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanF
anFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFa
nFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanF
anFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan
FanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFa
nFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanF
anFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFanFan

Varför kan jag aldrig få må bra?

Kungsberget

Det var ett jävla liv om liftkortspriserna! Visst förstår jag alla ni barnfamiljer som inte kommer ha råd. Jag tycker också att det är förjävligt. Men jag förstår inte hur ni kan börja gnälla på oss personal i Kungsberget. Vi har ingenting som helst med det där att göra!!! Varje dag sliter jag så jag knappt hinner andas eller äta mat! Varför? Jo för att jag ska tillfredställa alla gästers behov och de tär något jag vill göra. För jag vill att en dag i Kungsberget ska vara en upplevelse för varenda gäst vi har och jag vill självklart att alla ska trivas och tycka det är bra för annars får vi ju inga gäster. Inte fan tänker jag på mig själv!
Ska det gnällas så gnäll på de som sitter nere i Branäs och bestämmer. För som sagt vi som sliter arselet av oss för att ni gäster ska trivas, vi har ingenting med det där att göra. Och vi kan tyvärr inte ändra på det heller!

Tre djupa andetag

Idag kommer farmor och farfar ner och ska äta mat med oss hemma hos mamma och pappa. Det ska bli jättekul. Dom är så himla goa och glada dom där. Även fast som tjatar på varandra så man tror de ska få skavsår i käften =) haha! Mattias och Cecilia ska också komma. Alltid kul. Fast Cecilia säger ju inget...man får liksom lirka lite så släpper det en aning efter ett tag.
Vi skulle äta potatisgratäng med qournfärs i. Mums mums!!! Jag Älskar potatisgratäng.
Nu sk ajag gå och duscha sen vet jag inte. Jag vill ut för de tär så fint väder. Knaske tar en cykeltur på min "nya" cykel.

Hej då

Bad bloggare? =)

Haha ja nu har jag fått klagomål om att jag skriver för sällan och det är väl sant. Men jag har inte så mycket att dela med mig av tror jag. Men just idag har det hänt lite saker... först bra, sen dååååååååååååååliga sen bra igen!

Iaf är det ju 24/10:s idag vilket innebär Daniels 24-årsdag. Grattis Älskling! Vaknade av att de ringde från Only för Tina var hemma med sjukt barn. Men jag kunde inte jobba för det var kvällstiden och vi skulle ju ha gäster och så skulle jag rida. Sen gjorde jag frukost på sängen åt plutten min så kollade vi klart på en film vi började se igår, Dirty Dancing underbara film!
Efter det ringde Eva från kungsberget och sa att jag inte fått jobbet där.... Min hjärna snurrade och jag fattade noll och fick typ en chock! Dom hade klantat sig lite för alla vi som jobbade förra säsongen fick ju hem papper om att vi skulle ringa och anmäla om vi ville jobba i år igen och det gjorde jag ju. Jag frågade då om jag skulle komma på jobbsökarkvällen iaf, men då svarade dom att det behövde jag inte för allt var klart redan och jag skulle få jobba. Skönt tänkte ju jag då! Därför fattade jag ingenting nu. Men tydligen hade inte dom gett det där papperet där dom skrivit upp mitt samt några andras namn till avdelningsansvariga så dom visse inte att vi ville jobb igen. Så dom har ju klantat sig rejält. Jag börja typ stortjuta för jag hade ju inte sökt något annat jobb och jag ha rlängtat mycket tills den här säsongen ska börja. Iaf fanns det en kassa/städtjänst som jag fick om jag ville. Kändes inte skitlockande!
Jaha...Bajskorv! Men Eva skulle iaf försöka fixa en plats åt mig i köket sa hon.
Sen åkte jag och Danbanan ner på stan och åt gott på George. Sen gick jag och hämtade tårtan jag beställt och så åkte vi hem och fixade innan mamma, pappa, mattias, Daniels föräldrar och Moa kom. Så fikade vi och hade trevligt. Sen skulle jag rida och då skulle Daniel och Moa med och kolla på eftersom vi skulle rida inne. Men sen hade dom "glömt bort" att stora gruppen skulle rida inne så vi fick rida ute. Och alla vet ju hur fint väder det varit idag. Så det va rbara att skicka hem Daniel och Moa igen och ge sig ut i det kalla regnet utan tillräckligt varma kläder. Gick iaf bra att rida men nu är jag kall som en otinadfiskpinne. Vårat badkar har nämligen valt att spola ut allt vatten på golvet istället för ner i hålet. Så jag kunde inte tina upp mig i varmt vatten. Så nu sitter jag här i pyamas och Daniels stora och varma morgonrock medan han gör soppa och rostat bröd till mig =) Och så har Eva ringt och sagt att jag får jobbet i köket!!!
Så kvällen blev räddad iaf =)

Tack och hej leverpastej!

Natten 19-20/10-06

Inatt har jag drömt massor. Jag kom ihåg allt i morse men nu minns jag bara en sak.
Drömde att kungsberget hade öppnat. Och det var jättemånga från min gammla klass som skulle jobba tillsammans med mig så det var jättekul. Vi var många som kunde samåka så det skull einte bli så dyrt med bensin och sådär. Kände verkligen att jag var laddad för en ny säsong. Vi höll på och fixade och grejjade och jag skulle jobba på Vero efter men eftersom vi skulle sluta 16.00 i berget och jag skulle börja på Vero 17.00 så tycke jag det var lugnt. Sen när jag kollade på klockan så var den 16.50 och då fick jag ju panik för att vi jobbat över och hur skulle jag hinna från berget till valbo på tio minuter!? Så jag skulle ringa Vero men då funka inte nummret eller telefonen....vet inte hur det gick sen...

Vet att jag drömde saker efter som jag borde komma ihåg men jag minns faktiskt inte....synd! 

Natten 18-19/10-06

Ja....då ska vi se...
Av det jag kommer ihåg så drömde jag först att jag och Daniel jobbade tillsammans på expert. Det var en invandrar familj där som hade varit runt och handlat i en massa affärer och så skulle vi hjälpa dom att slå in allt. Jag skulle hjälpa till med en vas. När jag skulle ta sånt där wellpapp-papper var det slut....och min ridkompis Johanna som går i nian jobbade också där. Men iaf så skulle Johanna hämta nytt wellpapp från lagret. När hon kom tillbaka var hon helt plötsligt Sandra som faktiskt jobba rpå expert men hon hade tagit något konstigt tyg och trodde att det var wellpapp. Skumt! Där tog typ den drömmen slut. Eller förresten. Jag blev blöt om händerna av tyget eller nå så jag skulle ta av mig min ring och torka under den. Sen försvann ringen och då hade den där familjen tagit den.
Sen helt plötsligt var jag hos Anna....jag vet att jag drömde nå mer om när jag var där men inte riktigt vad. Det va rnå lite äldre män där iaf...typ gamla lärare eller nå. Men iaf...hon bodde mer på stan än vad hon gör. Typ mellan grand och rådhuset någonstans. Det var cityfest och sommar. Jag Anna och Tor var vid busshållplatserna vid rådhuset. Vi skulle ha fest på kvällen så jag fixade dipp och chips...ute på gatan!?. Iaf skulle jag och gymma och Anna och Tor skulle göra nå annat. Men jag kunde ju inte ha med chipsen och dippen till gymmet så jag fick Annas nyckel och skulle gå tillbaka till hennes lägenhet. Men då visste jag inte vilken dörr som var hennes. Så var en av de där männen där...lite skum. Han sa vilken dörr det var men det var fel. Så var han skitäcklig och tog nå sprit eller nå droger eller nå. Så skulle han jaga mig och jag låste in mig i en lägenhet men han kunde öppna utan nycklar. Sen jagade han mig till något hus och det var ett parhus liksom så hon som bodde i huset bredvid tog hand om mig. Och så skulle hon gömma mig och om man gick ner i hennes trapp till källaren så kom man i ett exakt likadant hus men på andra sidan jorden och där hade hon man och två barn men dom visste inte vem jag var. Sen minns jag inget mer.
Kul dröm va? Eh njaa.....=)

Krysslek jag och anniih hittade

Jag har:

(x) snott den här listan från nån
(x ) rökt en cigarett
(x ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon död
(x) varit i Norge
( ) varit i Chile
(x) flygit
(x) gjort något som jag ångrar
(x) spytt i en buss
( ) blivit nerspydd i en buss
( ) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
( ) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt dig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) druckit för mycket julmust under 1 månad
(x) varit kritisk till ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
( ) äggat och blivit jagad
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund-/kattmat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst/pussat en spegel
(x) sjungit i duschen
( ) burit en svart klänning
( ) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) spelat död
(x) tror på spöken
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

Bajs!

Vissa dagar är ju verkligen piss! Ingenting går bra och man tänker bara i negativa banor. Jag har haft en sådan dag idag. Imorgon vill jag vakna och vara glad och behålla hela dagen så!

Det var det enda jag hade att säga. hej då.

Hörde på radion...

...att man skulle skriva upp sina drömmar, som man drömmer på natten alltså. Satt och lyssnade på p3 påväg hem från Bollnäs tidigare i kväll. Där var en drömforskare eller något med och han hade vissa tips och råd till folk som ringde in och berättade om sina drömmar.
Det var en kille som sa att han om och om igen drömde att han blev jagad. Problemet var att han inte visste vad han blev jagad av. Då sa drömforskaren att han skulle tillåta sig själv att drömma samma dröm igen. Han kunde skriva ner på ett papper innan han gick och la sig att han ville drömma den igen men att han också ville veta vad som jagade honom. På så sett ska man tydligen kunna påverka vad man ska drömma under natten. Han sa också att något man varit med om under sin uppväxt kunde påverka ens drömmar. Han kanske blev jagad av något när han var liten och därför drömmer han att han blir jagad nu också.
Till en tjej sa han att det var bra att skriva ner sina drömmar så man kommer ihåg dom och sen ska man analysera dom och se om man kommer fram till något. Tror det var den tjejen som sa att hon ofta drömde att hon tappade tänder. (jag drömmer det rätt ofta jag med och jag har hört att det betyder att man är stressad men jag vet inte ja). Drömforskaren sa iaf att det kunde betyda att hon kände sig hotad. Däggdjur har ju alltid använt sina tänder som vapen...
Jag som drömmer nå förbaskat mycket så jag knappt är utvilad på morgonen nappade på det där. Jag ska försöka påverka mina drömmar så dom blir lite lugnare. Och sen ska jag skriva upp dom här så jag har dom kvar. Sen får vi väl se om jag kan se något mönster i drömmarna. Om det jag gjort på dagen kanske påverkar vad jag drömmer på natten. Men med tanke på mina händelselösa dagar tror jag knappast mina drömmar speglar dagen. Andra sidan kanske jag har för mycket energi kvar så jag tar ut den på natten istället....vad vet jag!? Inte mycket men det är det jag ska försöka ta reda på!

Att hitta sin grej...

Ja det känns som jag inte har hittat min grej. Eller jag vet att jag inte har gjort det. Alla (känns det som iaf) har något de är bra på och något de tycker är lite sådär extra roligt. Men jag kan fan lite om allt men inte mycket om något. Och det stör mig!
Väldigt många vet ju iaf om det är lagda åt matte, kemi, fysik och sånt där och andra typ svenska, historia, psygologi osv. Men om jag kan allt det där då? Men inte tillräckligt mycket av något speciellt!? Då känns det väldigt svårt att veta vad jag ska inrickta mig på. Och vad jag så småningom ska plugga och arbeta med. Det finns ju iofs de som är praktiskt lagda också men det tror jag inte heller jag är. Klart jag kan sy, snickra, måla osv...men inte bättre än vad jag kan skriva en svenskauppsats eller räkna matte. Önskar nästan jag hade haft lite svårare för vissa saker...Skit samma att jag bara är halvbra på det mesta men då hade jag väl iaf vetat åt vilket håll jag skulle gå!? För man väljer väl inte den vägen som verkar minst intressant och mest jobbig?

Blev riktigt deppig igår när jag satt och grubblade på det där. Jag tog vårat "kompisgäng" som exempel. Förra helgen var vi ju ut och bowlade och så. Och eftersom Pärlan tävlat i bowling så är det klart han är bäst på det. Så började jag fundera över vad man kunde göra mer tillsammans och vad som då skulle vara min grej. Så sken jag upp för jag kom ju på ridningen. För det är ju verkligen min grej. Har ju ridit i över 12 år och sådär =) YES!! Men fan ta mig! Pernilla har ju fan egna hästar, eget stall, egen ridbana och en av hästarna kostar ju över 200, 000 kronor. Tji fick jag! Hon tävlar ju dressyr på höga nivåer. Och vad fan gör jag? Jo jag rider lektioner på ponnyklubben en gång i veckan! Woho! Verkligen något att komma med. Så funderade jag vidare. Emelie är ju skitduktig på att plugga verkar det som. Är ju iofs bara hon som pluggar men hon verkar ju rätt bra på det som sagt. Stoffe är ju vår egna snickare så det är ju hans grej. Dessutom är han jävligt rolig! Daniel är den som löser allas dator och tekniska problem. Och han är världens goaste och snällaste så honom tycker alla om iaf! =)
Sen kommer vi till mig. Eh...vänta jag ska tänka....
....tänker fortfarande.....
....fortfarande....
....kanske att jag kan sy gardiner....eh nee.....
....hmmm....
....snart kanske jag kommer på nå.....
....nej det verkar inte så....
Eller jooo =) jag kan ju sjunga lite. Det är jag ju bra på! Eller jag sjunger ju hellre än bra men iaf!
Men och?!?!?!?! Vem fan bryr sig om någon kan ta en ton då och då? Iofs är jag jävligt bra på att plocka svamp men hur många gillar skogsmulle då? Och nej svaret är inte barn för barn hatar mig! Och jag har svårt för dom också!

Nu ska vi åka till sjön och "slänga" upp båten! Den väger ton men det ska nog gå bra =)
Hej då så länge

PS. Det är inte så illa som det låter =). DS

Skogspromenad med svampplock

Igår var jag och min käre far ute i skogen vid gammelfäbo´n och plockade svamp. Vilken underbar utflyckt med massor av svamp, härligt väder, gott fika och trevligt sällskap. När vi skulle åka hittade vi bara en av de stora korgarna så vi fick ta en liten också. Var lite synd för det fanns hur mycket svamp som helst. Känns som all svamp i hela skogen växte just där vi gick. Tillslut fick vi blunda och bara gå förbi för efter kanske en halvtimme var korgarna bra fulla ( jag som hade den lill akorgen hade tömt av till pappa bra många gånger). Och då var ju inte vi nöjda direkt. Och stora fina var de också. Och trots långt in på hösten fanns det en hel del gula kantareller. Vi kikade ju mest efter trattkantareller men de gula vi hittade var faktiskt fina. Någon var lite blöt men då lät vi de bara vara.
Det roliga är att jag älskar att plocka svamp men jag äter det verkligen inte. Usch! =) Men det är ju värsta sporten att strosa runt i skogen och och leta. Inte för vi var tvungna att leta igår precis men iaf.
Sen när vi gått ett bra tag, inte så långt men länge, så satte vi oss ner och åt fikat som jag tagit med. Det var mysigt. Kom en jättefin sorgmantel (en sorts fjäril som faktiskt är en av de största i Sverige) och flög runt oss. Den var så stor så man till och med hörde när den slog med vingarna. Så var det två sniglar som parade sig där.
Jag tog ett kort på min svampkorg där vi fikade...



Efter fikat upptäckte vi att det var värsta svampkollonin precis där vi suttit. Så då lära vi ju plocka lite där också. Sen gick vi vidare. Började gå tillbaka mot bilen och man kunde inte gå mycket mer än fem meter innan man "var tvungen" att sätta sig på huk igen och plocka. Det gick liksom inte att gå förbi! Men pappa var lite duktigare än jag på att blunda. Han tänkte väl på att vi lära rensa det vi plockat när vi kom hem också men vafan! =) Vi hittade lite mer gula sen gav vi upp och gick raka vägen till bilen. Då tog jag också en fin bild på en av stugorna som står där i gammelfäbo´n. Vart en fin höstbild!



Imorgon ska jag och Daniel ut och plocka om det är hyfsat väder! Är det någon som vill ha så säg bara till. Varken jag eller Daniel tycker om att äta svamp =)


Livsnjutare eller tidmissbrukare?

Ja det är den stora frågan!
Är det att njuta av livet att sova länge på morgonen, ta långa sköna duschar eller bad, träna vad och när man själv vill, jobba lite lagom mycket, äta glass till ett bra tv-program varje kväll?
Eller är det att slösa på tiden? Njuter man mer av livet de dagar då man har värsta schemat att följa för att hinna med allt som planerats?
De dagar jag sover länge, duschar länge, tränar i min takt, inte jobbar alls och kollar på sex and the city eller csi på kvällen, dessa dagar känner jag inte när jag kryper ner i sängen att "gud vilken underbar dag!"
Däremot de dagar då jag haft det där schemat att följa med tusen saker som måste hinnas med, de dagarna känner jag mig rätt nöjd på kvällen!
Men då är frågan...livsnjutare eller tidmissbrukare!?
Jag njuter ju liksom av att få ligga och gosa i sängen hur länge som helst. Jag älskar att ligga i badkaret och låta varmt vatten duscha ner hela mig. Jag tycker det är jätteskönt att träna och ta långa promenader. Men var i helvete tar all tid vägen. Jag hinner max tre saker om dagen liksom. Men njuter det gör jag ju. I just den stunden jag gör de där sakerna. Men sen på kvällen i sängen kan jag inte låta bli att tänka "happ, en till dag har nu gått till spillo!"
Klurigt klurigt!

Får fundera vidare på det där! Nu ska jag iaf åka till Valbo, kika lite och handla lite mat och sen köra hem igen. Med en Daniel i bilen också!

Hej så länge!

Anniihs test

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
bättre ekonomisk planering krävs! Att "flytta hemifrån" är exempelvis det
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Lysknappen
3. Vad var det senaste du såg på tv?
CSI (om dvd går som tv) annars Prison break
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
00.17 (fan 00.26)
5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
msn:ar
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Halv tio. Gick från bilen in efter att ha varit på ridning
7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
En bild min mamma mailat till mig
8. Vad har du på dig?
Trosor, linne, mjukisdress och mina duntofflor
9. Drömde du något inatt?
Jaa...massor som vanligt. Pinsamma drömmar inatt...
10. När skrattade du senast?
Det minns jag inte...tragiskt =/
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Hyllor och en anslagstavla
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Hur då sett?? Såg en gubbe igår på tv som bott i en koja i skogen i 58 år...räknas det?
13. Vad tycker du om den här utmaningen
Spännande :P haha
14. Vilken var den senaste film du såg?
Kollar sällan på film. Måste vara "Alla hans ex" hemma hos anniih
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ett hus! Och en Stor bil. En resa till USA så Daniel får visa mig runt där han har varit. Och massor till =)
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Oj! Det vill man väl inte säga kanske...fast jag kommer inte på något nu egentligen. Kanske att när jag är med i någon tävling blir jag så nervös så jag inte kan andas och håller på att dö =) 
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Stoppa alla krig och se till att det aldrig mer blev några konflikter
18. Tycker du om att dansa?
Nej! Jag äääääälskar att dansa!!!
19. George Bush?
Nej tack!
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Anton (säger Daniel iaf) och Elíse, fast det ska uttalas som Elís utan e på slutet
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Kanske det. Fast jag är ju fruktansvärt förtjust i Sverige
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Well hello there ;)
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Daniel (nyfiken), Johanna Bresell (för hon är så jävla rolig), Anniih (fast hon har ju redan svarat så jag nämner fem), Mattias (vore kul att se var bror säger), Pysen (om han kunde. Vill veta vad som försegår i en katts hjärna)

En toppenhelg

Ja min helg har verkligen varit bra! Torsdagen tillbringade jag på mitt kära jobb i Valbo köpcentrum. Jennie ringde 09.34 och sa att de ringt från dagis om att Elias var sjuk så det var bara att kasta sig ur sängen och göra sig i ordning. Så småning om fick jag veta att jag inte behövde komma för än 13.00. Rätt skönt! Slutade 20.15 sen var det en lugn myskväll med Danny hemma. Fredagen jobbade jag också samma tider eftersom Elias inte blivit frisk över natten. Innan jobbet hann jag då åka till sörby urfjäll och återvinningscentralen för att kasta all skrot vi hittat i klädkammaren när vi fick för oss att städa natten till torsdagen :P 
Lördagen hade jag fått extratiden inne på Vero vilket är rätt soft. 12-16 bara. Ingen rast vilket innebär 8 h betalt =) Bara att tacka och ta emot det. Tiden gick så himla fort också för det var mycket folk och jag stod i kassan drygt halva tiden. Det är så läskigt när man kollar på klockan och det känns som det gått tio minuter så har det gått över en timme. Då trivs jag!
När jobbet var klart for jag in på Willys och köpte lite frukost eftersom vi skulle ha gäster över natten här hemma. När jag väl kommit hem vart det rätt stressigt. Vi skulle diska, vika tvätt, skaka mattor, hämta extrasängarna och två täcken hos mammi och pappi och röja upp lite i allmänhet. Allt på ungefär 60 minuter. Helt otroligt, men vi lyckades. Men jag hade ju stått och vikt kläder hela dagen så jag hade det ju liksom inmatat i huvet. Daniel stackarn som varit på övning lära plocka undan all sin utrustning och det är ju inte en prys direkt. Och dyngsurt av regn var det också!
Ja sen kom Stoffe och Pillan. Då skulle jag försöka på lite ordning på mig själv och lyckades väl tillslut. Lika Daniel! Sen satt vi och festade lite innan Pärlan och Emelie kom och vi for ner till bowlingen. Vi körde tjejerna mot killarna... Jag skippar att nämna vilka som vann. Men ruggigt roligt hade vi iaf! Efter bowlingen hade vi bord bokade på Helt Enkelt! Fetaostfyllda kycklingen gick hem hos de flesta medan två valde robbans...någonting. Iaf skålade vi för en trevlig kväll och sådär. Sen tyckte Pärlan och  Emelie att vi skulle skåla igen. Alla förväntansfulla över vad vi skulel skåla för!
"Ja jag tycker vi ska skåla för att alla ni ska komma ner till sthlm den första juli nästa år!"
"Jaa det kan vi väl göra! Vad är det första juli?"
"Vi ska gifta oss!" (Stora leenden från det blivande brudparet)
Alla andra i chock!!! Haha!
Sen satt vi och tjoade om det ena och det andra. Bland annat att Sverige slog Spanien med 2-0.
När vi var nöjda med Helt Enkelt tackade Pärlan och Emelie för sig och begav sig upp mot Sundsvall.
Vi andra, det vill säga jag, Daniel, Stoffe och Pernilla traskade bort till Mc Gills och tog oss lite gott att dricka där. Kvällen avslutades på Goya som var lite utav en besvikelse. Men vi dansade oss svettiga ganska fort och drog oss i hyfsad tid hem till lägenheten där svensexan kom i full gång att planeras.
"INGA STRIPPOR!!!" Sa Emelie bestämt. Haha!
Söndagen blev lite utav en nyttodag. Åkte ne rpå stan och framkallade kort till tavlan mamma och pappa skulle få. Fixade present till pappa eftersom han fyllde 52 år igår. Handlade matsäck inför hemresan från arlanda utifall päronen skulle vara hungriga då osv. Vi kikade på lite CSI sen slocknade vi 23.00 för att sen gå upp 01.00 igen och bereda mackor och sådär. 01.28 gled vi ut från parkeringen och jag är riktigt stolt att jag orkade köra hela vägen till arlanda själv. Fick slå på Daniel lite så han inte somnade för jag lära ha någon att prata med. Men jag satt och sjöng lite så det var rätt okej.
Ca 04.00 kom mammi och pappi till ankomsthallen där det blev kramkalas. 06.00 Låg vi i sängen hemma igen och var minst sagt trötta.

Aaa....där är min helg =)

Bowling

Daniel

Inatt blev jag kär igen! I min Daniel.

Daniel

Kolla vad fin han är min prins. Förstår inte hur jag kunde tvivla på mina känslor för dig!
Älskar dig baby!


Begravningen

Jag kan inte skriva nu. Börjar gråta bara jag tänker på det. Får skriva sen!



Okej nu har jag ryckt upp mig lite! Men jag lämnar iaf begravningen till en annan dag. Satte på lite Madonna nu så man får upp humöret! Längtar efter min Daniel. Han kommer nog hem snart. Skjutsar säkert ner Jansson på stan =) Haha usch vad jag och Anniih gjorde bort oss i helgen. Stackarn fick typ en chock! Hihi!!!

Are you ready to jump Get ready to jump Don't ever look back Oh baby Yes im ready to jump Just take my hand Get ready to jump

I am ready to jump! Vill kasta mig ut på nya äventyr (kan man säga nya om det inte funnits några innan) ??? Jag har kommit på att jag ska bli snygg. Hur nu det ska gå till. Men man kan ju försöka iaf! Bry mig iaf lite mer om mitt utseende kan ju inte skada. Och snygga människor verkar ju faktiskt ha roligare. Och roligt vill jag ju ha! 
Jag vet ju att jag duger för Daniel men jag vill inte va snygg för någon annan utan enbart för min egen skull. Och det SVÄR (!!!!!!!!!!!) jag på.

Nu kom min prins hem så nu ska jag gå och vara en kärleksfull flickvän! Fast nu var jag inte det för nu bråkade jag på honom....Fuck! Jävla skithormoner.

Måndag

Varför är det så att när man inte sitter vid datorn kommer man på en miljard (nästan iaf) finurliga saker man kan skriva om. Men när man väl hamnar här så står hjärnan typ still?

Iaf så tog jag ut min förbannade p-stav i fredags. Underbar lättnad att jag är av med skiten nu. Och det känns redan som om jag mår bättre. Men jag vågar inte hoppas för mycket än. Tyvärr fick jag typ jordens största plåster på armen. Och eftersom dom ringde 12.50 från jobbet och ville jag skulle börjar jobba 13.00 och jag hade tid på sjukhuset 13.30 så vart det lite stressigt. Och med det där plåstret på armen blev det inte så fint med t-shirten jag hade på mig. Men men alla har väl plåster då och då. Fast kanske inte som är sååååå stora som mitt var. Men jag tog bort plåstret på lördagen. Men då satt det massa små tejpbitar där under, över själva såret. Haha det blev inte så snyggt då heller. Och med tanke på att jag och Anniih skulle på krogen så var det lite synd. För jag ser nästan misshandlad ut med ett stort blåmärke. Eller så ser det ut som jag tagit droger. Men som sagt jag har bara tagit ut min p-stav!

Så har jag kommit på att jag tänker på mat hela tiden. Jag vet inte om det är för att jag tycker om att laga mat eller för att jag tycker om att äta mat  =) Men det dumma är att min mage verkar tro att jag äter bara för jag tänker på mat för den är liksom inte lika platt nu som den var förr. Och det är ju lite taskigt! Men jag ska iaf försöka komma igång med gymmet nu. (som jag så många gånger har sagt) Men nu J*vlar!!! Gymmade idag, mitt på dagen. Var skitskönt. Inte en kotte där typ och gott om plats till mig! Så nu ska jag försöka komma upp på mornarna och masa mig iväg till gymmet och gymma. Iaf två gånger i veckan och gärna mer! Så kanske man blir lite tight och inte så slapp och sladdrig! För det är jag ju....!?
Men tillbaka till maten. Jag har funderat på det där. Jag tror jag ska gå en matlagningskurs faktiskt. Det vore ju hur kul som helst. Så kan man styla lite sen och bjuda hem folk på mat och ha gjort värsta restaurangematen. Inte för det är därför man går en matlagningskurs men iaf. Det är kul att ha folk på mat. Så kan man spela sällskapsspel efter!

Nej, nu ska jag gå och se Sex And The City!!! Bättre serie får man leta efter, och man lär inte hitta någon!