Skit också!

Har snart gått en månad och inte hänt ett dugg i min kroppsform. Armarna är väl det ända som fått lite finare former men det är ju magen jag vill gå ner på!!!!!!!!!
Såg mig själv i spegeln och insåg att det enda som nog kan hjälpa är konditionsträning och för min del så löpning. lär sätta fart på det om målet ska kunna uppnås. Ligger rätt bra till med sityps och gymträning iaf men det räcker tydligen inte. Ne det är bara att snöra på sig joggingskorna och ge sig ut på gator och grusvägar. Tur att jag investerade i en reflexväst för något år sedan så man syns när man är ute,för jisses vad mörkt det kan bli.
Hoppas iaf på bättre väder nu dessa två dagar jag har kvar av ledigheten. Imorgon blir det både gym och jogging! Måste!!! Sen ska mami hjälpa mig med håret =) spännande!

Nu lite fler situps innan sängen.

Dagens låt - Coldplay - Viva la vida

Tända ljus och te

Sitter här och småfryser. Tände för en stund sen en massa ljus och gjorde en stor kopp med grönt te. Idag blir det ingen träning. Är så himlans trött. Imorgon får det bli både gym och löpning istället. Äntligen ledig!!!

Knappade in på google och sökte för skojs skull på namnet Hedblom. Kom upp en massa om golfarna som bor här i staden. Eller dom kanske inte bor här längre med dom komme rju härifrån. Skit samma. Jag är inte släkt med dom iaf. Kom inte upp någonting alls om min släkt. Inte ens en fjuttig rad om min blogg. Ledsamt =) haha!!!
Däremot lyckades jag hitta en sida som var rätt intressant. Man kunde göra ett eget släktträd osv och så stod det lite statistik på namn och sådär.

Lärde mig att det finns 833 st som heter Hedblom i Sverige. Det betyder att namnet ligger på plats 860 i popularitet. I Gävleborg ska det tydligen bo 299 personer med namnet. I Stockholm 160, Dalarna 71, Västra Götaland 67 och Västmanland 36.
I Gävle ska det bo 69 och min släkt utgör säkert hälften av dessa =) Ne inte riktigt med tanke på att vissa gift sig och bytt efternamn. Men är rätt kul att veta. Tycker iaf jag. Älskar både min släkt och mitt efternamn. Tycker det är jättefint och ska aldrig byta ut det. För mig är efternamnet så mycket mer än just ett namn. Jag har fått det efter min mamma som fått det efter sin pappa som såklart är min morfar. Och min morfars familj är så himla speciell. Han har rätt många syskon och alla dom har lyckats så bra i livet och är de människor jag ser upp til mest. Man kan inte hitta snällare, ödmjukare och mer generösa människor. Det finns så mycket kärlek och annat fint i dom så jag kan nästan bli tårögd. De ställer alltid upp på varandra och finns där i vått och torrt, gott och ont.

Jag är stolt att vara en Hedblomma!

Dagens låt: Eva Cassidy - Over the rainbow

En busschaufför....

en busschaufför, är en man med ett glatt humör!

Ja vad säger man? Har senaste tiden råkat ut för riktigt sura och griniga busschaufförer och fräser konstiga saker åt en och alla andra som går på bussen. Dessutom brukar de ofta ha typ 50 grader på så man svettas ihjäl. Eller är det bara jag? Kanske har ett FÖR bra utvecklat svettsystem. Vill bara slå till de jävlarna ibland!!!

Hur som =) Jag skulle ju skriv anågot bra nu. Chauffören idag var typ hur gullig som helst =) Alla känner nog igen honom för han är så himla social och glad jämt. Jag hade tänkt krångla lite med mitt busskort men det var så mycket folk och dessutom regnade det ju endel så jag sket i det. Men han sa att det var lugnt och att han kunde fixa det men jag sa bara att jag kunde göra det en annan gång. Han blev värsta solen och sa att jag var så snäll och förstående och att han önskade att fler var som jag =) haha!!! Tack detsamma gohög! Kom såklart inte på att säga det då skrattade bara och gick och satte mig. Han gjorde ju iaf att man fick lite mer energi efter allt spring på jobbet. Vilket gjorde att jag städade av hela diskbänken och till och med i ugnen. Vilket i sin tur ledde till att Daniel blev jätteglad när han kom hem.

Tänk vad så lite kan göra! Gick iaf bra på gymmet utifall någon liten själ där ute undrade...

Guldbjörkar

Nu är det söndag och en grå och trist sådan. Har jobbat 10.20-16. Gick riktigt bra faktiskt. Gårdagen blev det också jobb och så fort vi kom hem trog vi en joggingtur och gjorde sen lite situps och tränade med hantlar hemma. Vilka är ute och joggar en lördagskväll när det är kolsvart ute och det dessutom är hockey!? Me and Danny =) Ska man bli i form är det ju bara arr köra. Iaf när vi hade jobbat ut ur Boulognerskogen och var påväg in på valbogatan sååg verkligen björkarnas löv ut att vara gjorda av guld i skenet från gatlyktorna. Var jättefint!

Jag har börjat en detox-kur nu. Ska rensa kroppen från sommarens allt slit och släng. Har hållt på i 4 dagar nu så har "bara" 16 kvar :P haha! Men det är säkert bra skit! Så fort D kommer hem från jobbet ska vi dra till gymmet och träna lite. Önskar verkligen jag hade tid och ork att gå på pass också. Men skulle vara omöjligt att hinna med allt. Däremot MÅSTE jag försöka komma iväg till kusinvitamin och rida lite. Mitt hjärta klarar inte av att vara utan allt det underbara som en häst för med sig. Kan nästan känna lukten av dom... Min gamla ridlärare kom faktiskt in i butiken igår och jag höll nästan på att börja gråta haha...hade ju blivit lite pinsamt!

Nu är det iaf bestämt att jag M, M och S ska åka på kryssning i november =) Eller jag hoppas det är bestämt! Skulle vara så fruktansvärt roligt. Vet att vi skulle ha så skoj ihop. Älskar ju min M så himla mycket. Hon är så jäklarna rolig. Och som hon sa, undrar egentligen om vi skulle få så mycket roligare med alkohol i kroppen. Kan man ha roligare än vad vi har på jobbet liksom? Men känns skönt att ha något att se fram emot. Just nu vill jag bara komma ifrån den här jäkla staden, kylan och regnet. Jag vill bort, Bort, BORT!!! En resa utomlands skulle inte va helt fel men det går ju inte som vanligt =(

Nu ska jag plocka fram träningskläder och försöka byta om utan att frysa ihjäl. Askallt här inne! Pepp, pepp nu Hedblom inge negativt tänk!

Dagens låttips blir en låt som jag bara hört två ggr. Den får mig att tänka på roliga saker som jag varit med om. Sånna låtar är toppen: Lazee - Hold on