Min största fiende

Visade sig vara jag själv. Mina tankar och allt som jag inbillar mig. Min syn på mig själv som kanske inte stämmer överens med synen andra har. Frågan är vem som har rätt? Ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att jag gått omkring och lurat mig själv hela tiden. Och det känns ju väldigt onödigt. Samtidigt som det känns som att jag nu på något vis kan få en ny start. En ny chans att lära känna mig själv. Och när jag börjar fundera, så förstår jag ju att alla runt om mig inte vet om mina mörka tankar om mig själv. Alltså behöver jag inte oroa mig så mycket om vad de tycker. Och därför kanske jag vågar mig ut lite mer och vågar tillåta mig själv att ha lite roligt.

Jag har hamnat i en ond spiral, som jag nu känner mig mer än berädd att lämna. Jag vet att vägen går upp och ner, att det alltid kommer finnas motgångar. Och att vissa dagar är minde bra än andra. Men så är det. Så har alla det. Ett liv fyllt av enbart bra dagar kan inte uppskattas på samma sätt. Ibland måste det gå dåligt för att man ska kunna uppskatta det bra. Det är bara att acceptera. Men att gå och lura sig själv att man är någon man inte är, det är bara idioti.
Jag ska försöka samla på mig lite positivt tänkande kring mig själv. Försöka att komma ihåg det fina mina nära och kära sagt. Försöka undvika att hela tiden minnas det negativa. Så ingen annan behöver påminna mig om mina brister, jag känner gott och väl till dom själv!

Feel good plan

Yes! Nu är det slut på alla negativa tankar, trötta dagar, och ledsna stunder! Jag varken orkar eller vill mer.
Lätt att säga, desto svårare att genomföra. Men jag ska kämpa på, acceptera motgånger men aldrig sluta försöka. Är en dag jobbig och jag inte tar mig upp på morgonen så är det bara att försöka nästa dag och hoppas på att det går bättre då. Vet egentligen inte vad som får mig att må så dåligt, men vet vad som får mig att må bra, eller iaf bättre.
Tre saker att tänka på varje dag för att få det lite lättare:
*Sömn, 8 max 9 timmar
*Mat, frukost-lunch-middag + mellanmål när det behövs
*Något roligt, vad som helst =)

Varierar ju iofs från dag till dag vad jag tycker är kul. Ibland är ju absolut ALLT i hela världen tråkigt! Hur kan man känns så när det finns så mycket roligt att göra. Ska skriva en lista utifall jag glömmer vad jag tycker är kul, så kan jag kolla på den här.
*Gymma
*Jogga
*Träffa familjen
*Träffa vänner
*Läsa
*Se Sex and the City
*Stavgå
*Laga mat
*Sola
*Fika
*Städa (tro det eller ej)
*Tvätta (tro det eller ej)
*Handla (tro det eller ej)
*Skriva listor (uppenbarligen)
*Rita
*Lyssna på musik och sjunga
*Cykla
*Plocka svamp och bär
*Plocka blommor
*Rida
*Träffa djur
*Fota

Får räcka för den här gången. Nu ska jag äta något...för idag har jag slarvat med det som är en av de tre viktigaste sakerna...
*Sömn
*Mat
*Något roligt

Printa in det i huvet nu lilla Hanna!

Guess who's back?

Yeah thats right! I'm back and I will never (hmm?) leave you again!