Två sömntutor och en tröttis

Mina två älskade grabbar ligger och sover. Snarkar på varsitt håll. Hihi så söta. Daniel ligger helt utslagen i soffan och Pysen på filten på fönsterbrädan =)

Jag sitter här och är trött. Vi var ju ut igår. Var riktigt trevligt! Kul att umgås lite med Daniels vänner också =) Får bli mer av det! Dom är så söta och trevliga allihop. Toppenkillar helt enkelt!

Ne nu ska jag nog göra lite popcorn och försöka klämma ner mig i soffan med skruttis och kika på tv.

Älskar dig!


Pip

Vad blödig man kan vara. Satt och kikade på diagnos okänd och tjejen gav läkarn blommor det sista som hände. Och vad sker? Jo min haka börjar darra och tårarna rinna =) Hahaha, så fjantigt. Men det var ju så gulligt av henne!

Idag har jag städat massor. Verkligen pillat på det mesta i lägenheten. Jag brukar vara rätt duktig på att dutta lite här och var men idag bestämde jag mig för att verkligen ta ett rum i taget. Var rätt duktig faktiskt. Men hann inte sådär jättelångt. Började med köket och det tog typ hur lång tid som helst. Jag är väldigt noggrann när jag väl sätter igång. Men iaf, efter köket gick jag över till sovrummet som alltid ser ut som ett bombnedslag pga att mina kläder ligger överallt. Så jag tog reda på alla kläder och sen dammade jag av lite överallt. Så bestämde jag mig för att gå igenom allt jag har i mitt nattduksbord (som är en jättegammal fruktlåda i trä som jag ställt på högkant). Och så hittade jag lite kuvert och så. I ett av kuverten hittar jag, håll i hatten, tre 500-kronorssedlar. Jag hörde verkligen änglar sjunga. 1500 spänn bara sådär serverat på fat. Inte helt fel med tanke på att jag åker till New York om tre veckor ;) Jippie! Dessutm hittade jag presentkortet jag letat efter i typ 1½ år. 500 kr på Ikea =) Fick i julklapp av farmor och farfar julen 2007 tror jag det var. Hoppas det fortfarande gäller!
Sen städade jag hallen soch lite i vardagsrummet. Men jag har endel kvar iaf. Får ta det sista så fort jag hinner. Danny kommer hem på lördag och då vill jag ha fint hemma.

Nu ska jag sooova! Men vi hörs nå. Kramis

Hmmm

Hej hej!
Ligger i sängen med huvudvärk. Kan vara en liten förkylning på g kanske? Var ett tag sen jag var sjuk nu.
Gick rätt okej på jobbet trots en tung kropp och ett tungt huvud. Fick jättemycket berömm av kunderna och det är alltid kul =) På onsdag kommer han som äger butiken. Jag ska begära ett litet möte med honom då. De har frågat om jag vill bli vice butikschef....jag har lite frågor angående det innan jag kan svara känner jag.

Ne nu ska jag slå igen datorn och försöka sova så kanske huvet är bättre imorgon.

Pusskram och god natt!

Blä

Vilken värdelös dag.
* Vaknade
* Förflyttade mig till soffan
* Var och köpte pizza
* Åt halva pizzan
* Sov två timmar
* Var på gympa
* Duschade och åt resten av pizzan
* Har suttit i soffan till nu....

Kul liv. Håller på och bli sjuk känns det som också. Heeeeelt slut i kroppen. känns på något vis som jag har tränat för hårt men det tycker jag ändå inte att jag har gjort.

Iaf var 80-talsfesten jättekul igår. Alla var så fina. På krogen drog jag värsta vurpan. Det kom en bra låt och jag skulle skynda mig till dansgolvet och förmodligen hade någon spillt något på golvet för helt plötsligt försvann fötterna åt sidan och jag flög ner och landade på höften och min redan onda handled.

Nu står Pysen här och bäddar/trampar. Han vill nog att jag tar bort datorn så han kan lägga sig på mitt bröst. Gosplutten!

Usch längtar så mycket efter Danny nu. Men "bara" 12 dagar kvar nu efter att den här dagen är slut. Man brukar väl säga att det går lättare efter första veckan....men känns fortfarande tungt. Nu ska jag stänga ner här och göra grabben jag har kvar hemma nöjd iaf.

På återseende!

Min fina


Pyselys

Idag är det ju toppenväder. Heeeelt ljuvligt. Och inne sitter jag. Men jag väntar på att Danny ska komma in på skype så vi äntligen kan prata lite. Har iaf öppnat lite fönster så jag får in lite frisk luft. Riktigt varmt i lägenheten nu som det alltid blir på våren och sommaren. Pysen fick lite problem när jag öppnade fönstren. Han flög dit på en gång och typ hyperventilerade in vårluften vilket ledde till en katt med vårkänslor. Och det innebär en katt som jamar, typ gråtjamar, och vill ut och traska. Sitter vid ytterdörren och krafsar på allt och försöker typ gräva sig ut. Det låter ju riktigt hemskt och jobbigt när en katt gråter. Men min lilla skrutt ska få komma ut sen. Vi ska åka upp till sätra senare idag och då kan vi ut och gå lite sen ska vi sova kvar där också. Mysi =)

Nu ska jag lyfta lite med hantlarna och försöka mig på lite armhävningar och situps så får vi se om danny hör av sig snart. Hoppas hoppas!

Puss kram hej då =)


tick tack tick tack...

Tiden går så sackta. Inte ens gått en vecka och jag håller på och längtar ihjäl mig efter Danny. Har dessutom tjejveckan och allt vad det för med sig. Jag blir ju typ störd i huvet då. Usch får sånna ångestattacker så jag blir fan rädd.
KOM HEM NU ÄLSKLING!!!

Men jag vill inte klaga. Jag vet ju att han har det bra. Och jag försöker som sagt fippla med mitt så tiden ska gå. Igår vad jag på promenad med min älskade kollega på kvällen. Var skönt att komma ut lite och skönt att få ventilera lite tankar. Och framför allt skönt att du tror på mig och stöttar mig. Love you M!!!
Idag har vi jobbat ihop och haft jättekul som vanligt. Skrattar ju så tårarna rinner och nu är vi så himla laddade till lördag så det är nå sjukt!
Idag efter jobbet åkte jag direkt till gympan och faaaaaaan vad svettig jag blev. Heeeelt sjukt! Var fruktansvärt jobbigt. Måste bero på tjejveckan det med....lalalalala ;) Men kul som vanligt. Alltid lika kul på Patricias pass.

Nu är nu och jag ska duscha och smörja in mig med brun utan sol tänkte jag så jag har lite färg till helgen. Sen blir det väl att försöka få i sig en matbit eller två och kanske gör en tidig kväller. Hoppas på fint väder imorgon och i helgen för jag är ledig. Vill ut och springa och imorgon ska jag till gymmet med.

(trots att jag nyss åt en banan sitter jag och tuggar på mina naglar....sluuuuuuuuuuuta!)

Nu duschen =) Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam =) =) =)