Idag är det onsdag

Japp, och jag var jätteduktig i morse och gick upp strax före sju för att tvätta. Fanns knappt några tvättider alls när jag var och tittade igår. Det enda som fanns var idag 7 på morgonen, så jag bokade den. Ställde klockan och gick upp. När jag har kört två tvättar kollar jag för säkerhets skull att jag hinner tvätta en till och ser då att personen som skulle tvätta efter mig hade avbokat. Men Tack! Hade jag kunnat sova lite längre ju. Men var väl okej att gå upp i tid iaf.

Har varit och klippt mig idag också. SKÖNT! Behövdes verkligen. Men som vanligt säger dom att mitt hår inte är så slitet utan bara tort. Ska göra inpackning varje dag nu så det får lite liv och inte torkar ut! Sara är så bra och så himla trevlig. Kul att klippa sig hos henne. Idag gjorde hon en fin fläta på mig när jag skulle gå =)

Igår vad jag och D ut och åt på Church Street. Jättegott som vanligt och såklart rullar man typ därifrån. Vi fick vänta ovanligt länge på maten igår. Nästan sådär länge så man vill säga till. Men den kom tillslut så det var ju bra.

Var och gymmade igår med. Hur skönt som helst. Börjar få tillbaka orken nu. Nästan uppe i samma vikter som i våras. Nästa pass klarar jag det nog! Man lär ju tänka positivt iaf! =)

På fredag åker jag och Anna till Linköping och Sara. Ska bli så himla kul att träffa henne igen och att se något annat än den här tråkiga staden för en gång skull. Blir kanske en bit mat på fredagskväll på någon mysig restaurang och ett glas vin eller två. Lördag blir det tokfesta iaf =) Längtar längtar längtar! Mitt mål med kvällen är iaf att jag INTE (!!!) ska ramla en gång till och misshamdla mina ben mer än vad jag redan gjort den här sommaren. Har typ ärr över hela benen. Dom som var så fina innan =(

Nu ska jag nog ta och vika endel av tvätten. Soffan är överfull med kläder. Har kommit på att alla som jobbar i butik borde få en större lägenhet så man kan ha en walk-in-closet. Helt omöjligt att få plats med alla kläder!

Bah bye! Jo man kan skriva så....

Hittade krypet!

Tog en joggingtur upp till mamma och pappa igår efter jag skrivit. Berättade om krypet och visade vart det varit...och vad händer? Jo jag känner äcklet sitta fast i hårfästet i nacken. Får ännu mer panik och tror det är en fästing. Skriker åt pappa att ta bort den och det gör han. Tack gode gud nu vet jag att den jäkeln är borta!

Joggade hem rätt fort och det var helt underbart. Gick hur lätt som helst. Love to jogga! Min kondition är nästan på topp känns det som. I morse innan jobbet var jag till gymmet. Känner mig så duktig. Dock sitter jag här med ett vinglas nu. Mindre bramen det är jag fan värd =)

Panik!

Jag och mamma har varit ute i skogen och plockat svamp. Jag har gått in i typ alla spindelnät som finns i hela världen känns det som. Varje gång har jag viftat hysteriskt och typ slagit mig själv på huvudet eftersom det oftast är där näten fastnar. Iaf hittade vi väl lite svamp och åkte in till mormor och morfar på hemvägen och lämnade endel och plockade med lite äpplen hem.
Har varit hemma nästan två timmar och så känner jag hur det börjar krypa i håret över ena örat. börjar vifta och riva i håret och känner verkligen att någon kryper där. Kutar in på toa och mycket riktigt ser jag något som kryper in bland hårstråna. Jag är LIVRÄDD för spindlar så jag typ sliter av mig hela håret. Hade det uppsatt så river ur toffsen och vänder upp och ned på mig själv och ruskar allt jag har för att det vad det nu är ska försvinna. Det slutar krypa iaf men inte ser jag krypet på golvet eller i handfatet...sliter av mig kläderna också för säkerhets skull men ingenting...är den kvar i huvet på mig eller? Råpanik! Uuuuuuuuuu!


Måndag-tisdag

Igår tod jag en liten sovmorgon. Åt frukost i lugn och ro och satt och slappade bara. L kom hit och vi gick ner på stan och mötte upp A och tog en lunch. Gott! Dock dryga getingar. SÅg en duva som gick omkring med ett ägg i rumpan...sjukaste jag sett på länge. Drömde om konstiga ägg inatt till och med.
Efter stan gick jag hem och läste tidningen och försökte städa undan lite här. Skulle ju få finbesök från sthlm.
A kom vid halv 8 sen vid 8 stack jag ut i spåret med mams och joggade. Gick jättebra faktiskt. Känns som man börjar få tillbaka formen nu. När jag kom hem blev det en snabbdusch sen kom även D och vi lagade tacos och hade trevligt.
Kom väl i säng vid halv 2 tror jag....jobbigt!

Gick upp vid tio idag och fixade frukost till mig och A. D hade redan åkt till jobbet. Vi åt en stor frukost sen gick vi ner till gymmet och tränade lite. Shit vad tungt det var idag. Men riktigt stolt att A inte tog mer än jag i rygg! YES ;) Vi var typ lika slut i kroppen när vi gick där ifrån.
Nu har jag duschat och smörjt in mig. Ska nog fixa lite mat och sen lägga mig i soffan och läsa eller nå. Känner att jag behöver ta det lite lugnt.

Ha det bra gott folk!

Hannas helg

Har haft en jättebra helg. Jobbade till 16 på fredagen sen var det snabbt hem och ladda om till konsert.
På biljetten stod det Lars Winnerbäck 18.00. Mmmm tjena! Iofs kunde man väl räkna ut att 18.00 var lite väl tidigt men trodde typ att insläppet var då och att det kanske börja typ 19.00, men icke! 21.00 började kungen spela. Iaf kom mamma till mig vid 17.30 och så började vi gå upp mot gasklockorna. Eftersom jag inte var hemma från jobbet för än strax före 17 så fick jag kasta i mig mat vilket sen ledde till att jag fick jätteont i magen. Kändes ju lagom roligt att komma dit till 18.00 och då få höra att Lasse inte skulle börja förän 3 timmar senare. Fuck! Vi satte oss ner på ett ställe ett tag men mamma såg att jag inte mådde bra så vi gick ut ett tag. Traskade upp till macken och köpte lite gott att stoppa i oss. Sen gick magontet över. Tack! D kom dit också. Hade fått en biljett av en kund så han fick sluta tidigare och skyndade sig in till stan med bil. SÅ vi vart tre som stod där och sjäng och dansade =) Var riktigt mysigt. Lasse var GRYM! Jättebra spelning och stämningen i publiken var på topp. Inte alls som en gävle-publik brukar vara. Alla sjöng med och dansade och klappade händerna. Vi fick honom riktigt generad en gång. Han kom hela av sig och började skratta och fick vända sig bort =) Go gubben då! Tänk om man kunde få ha honom, en gitarr och lite vin för sig själv en kväll. Vad mysigt det skulle vara. Sm vanligt fick jag tårar i ögonen när de spelade Hugger i sten. Vet inte vad det är med den låten men jag bara Älskar den. Efter konserten gick vi hem igen och jag kände hur ett skavsår började växa till dig. Men det var det värt. Skjutsade hem mamma sen var det bara att lägga sig!

Lördagen had ejag ställt klockan på typ 08.30 eller något men när jag vaknade och hörde att det regnade var det inge kul att gå upp. Hade tänkt gå till gymmet eller ut och springa. Men sov vidare ett tag istället. Gick väl upp vid 10.00 ist. Jobbade från 13.00-17.00. Var väl ingen höjdare på jobbet. Rätt lugnt men gick ju bra iaf. Tog bussen hem när jag slutat och duschade och åt lite mat och så. Sen kom ju L som jag skrev om igår =)

Igår, söndag, sov jag ut...för att slippa va bakis och skakis hela dagen. Var dock lite skakis iaf men kände mig inge bakis. Satt och mös för mig själv fram till ca 13.30 då D kom och hämtade mig. Vi åkte hem till mams och paps där farmor och farfar samt I var. Farmor fyllde år i lördags så vi hade liten födelsedagsmiddag för henne. Som vanligt fick vi väldigt god mat hos mams och paps. D skjutsade hem mig efteråt och åkte själv ut till Valbo och Nalle.
Vädret var inge vidare men jag ville göra något. Packade på mig regnstället och traskade till gymmet vid 18.15. Var där till 20.00 när dom stängde. När jag kom hem gjorde jag lite sit ups sen blev det dusch med skrubbning av hela kroppen. Hur mycket kan man flagna egentligen? Gjorde peeling i ansiktet och en hårinpackning. Efteråt doppa jag fötterna i ett fotbad och färgade ögonbrynen under tiden. Tånaglarna blev tillfixade men när jag hade kommit så här långt var jag vrålhungrig. Så idag blir det till att måla dom sen är det klart. Kände mig väldigt ren och fräsch när jag väl la mig.

Nu ska jag äta frukost och städa lite här. Sen ska jag och L ner på staden. Kanske tömmer kontot lite mer vem vet =P
Ikväll kommer ju A från sthlm så det blir trevligt. Vi ska laga mat, D ville ha tacos och jag tar gärna det jag med. Blir kanske lite spel om vi orkar.

Ha en bra dag för det ska jag ha! Puss hej

Hanna - spenderaren

Shit vad jag har shoppat mycket på sista tiden. Pengarna bara flyger iväg. Men känner ändå att jag handlat sådant som jag behöver och vill ha. Ska göra en lista:

* Korta löpartights
* Träningströja inför hösten
* Regnställ
* Chinos gråa skitsnygg från Bik Bok (stl XXS hur kan det vara möjligt?)
* Kjol
* Ny mobil (väldigt välbehövligt)
* Nyttårskort på gymmet
* Ryggsäck (min förra var ju svart och röd går ju inte med tanke på att mina träningskläder är svarta och rosa)
* Hårinpackning välbehövligt efter sommarens slit och släng
* Ny ansiktskräm som var svindyr ops...
* Jeans från jobbet
* Stickad tröja från jobbet
* Blus från jobbet
* Skjorta från jobbet
* 2 väskor från jobbet (jaaaa jag behövde två)
* Kalender med matchande penna (nu ska jag få ordning på mitt liv)

Sen var det nog inget mer. Men inte konstigt att det kändes lite skalat på bankkontot. Men som sagt jag kände ändå att jag behövde allt :)

Igår fick jag äntligen träffa min lilla musunge L igen. Saknat saknat saknat massor!!! Vi hade grymt roligt. Hon hon hit rätt sent men det blev bra drag på en gång. Vi studsade runt som två bollar här och dansade och sjöng. Skitkul! Var helt svettiga när vi traskade ner mot staden. Men var ju ganska kallt ute så gjorde inget. Dansade ännu mer inne på Slicken. Var längesen jag dansade så mycket. Träffade på N och det var inte igår som man såg henne. Ett kärt återseende som vanligt. Myspys!! Träffade även D och hennes amerikan ;) woohoo!!! Kul kul. Sprang också ihop med S från jobbet. Haha jag som sagt att jag skulle sitta hemma och smygsupa för mig själv :P Blev ju inte riktigt så, blev såååå mycket bättre. Var ruggigt kul att träffa henne ute! Vi ynglingar på jobbet borde ha en liten fest för oss själva utan gamlingarna och röja! Vi skulle ha så fruktansvärt roligt ihop. Får dra ihop något och se till så vi är lediga samma helg någon gång.

Nu ska nog jag ha skönhetssalong här hemma. Känner att kroppen hålle rpå att falla isär. Haha! Måste slipas lite här och där. Speciellt om vi ska på resa om två veckor ;)

Sista dagen på semestern

Har haft lite panik att dessa två veckor gått så fort. Men nu känns det faktiskt rätt roligt att börja jobba igen. Jag blir så himla rastlös av att inte ha något att göra. Och nu när vädret är mindre bra blir man ju lite extra hängig.

Har iaf haft en jättebra sommar. Började med en tripp till Cypern med mamma. Snart blivit tradition ju =) haha! Åkte 30:e maj och var borta en vecka. Skönt att ladda upp lite inför några till veckors jobb. Nu har jag som sagt haft två veckors ledigt. Har varit till Halmstad och Tylösand med mina bästa. Oförglömlig resa. Kan man ha roligare?
Allt hade liksom sin charm på något sätt. Mår halvt dåligt när jag tänker tillbaka. Det är ju sådär livet ska vara hela tiden ju! Men nu blir det jobba ihop lite mer pengar och sen ut och ha kul snart igen. Blir förhoppningsvis en tur till USA och New York City i höst. Börjar sakna Manhattan och allt vad det har att erbjuda. Hade ju inte roligaste sällskapet sist. Förlåt D men du är ju ingen vidare shoppingmänniska och är man i shoppingenshuvudstad så är man...  :)
Blir det en resa dit blir det med A och hennes sis och kanske någon kompis till henne. KUUUUUUL!!! Vill ju såklart att älskade L ska med också! Tjata tjata tjata! ;) Blir kul att åka med A. Hon börjar ju kunna den där staden nu och har skaffat sig dom rätta kontakterna. Trevligt!

Nu ska jag snart ut och kuta med mor sen blir det mys med L och kanske A. Jag får inte nog av er. Har så himla kul jämt!