4 månader

Det är ju fyra månader till vi åker och inte fem som jag skrev sist =) Kändes riktigt bra när jag kom på det...eller fick hjälp att komma på det av mamma :P

Åh vad härligt det är ute. Jag och daniel var på stan igår och så åt vi mat på gerggrenska gården. Jag fick klä av mig till linne men höll på att svettas ihjäl iaf. Var helt ljuvligt! Vi shoppade lite också. Köpte fina presenter till våra föräldrar, varsin vårjacka, nytt duschdrapperi och badrumsmatta (fast mattan passade inte riktigt så ska byta), jag köpte en keps och ett linne, så köpte vi en mattpiska =) sen tror jag inte vi köpte nå mer. Fast jag hade ju varit och klippt mig på förmiddagen också. Blev bra!
När vi kom hem från stan röjde vi endel i lägenheten och försökte få någon ordning i källarförrådet och jag tror att vi lyckades rätt bra faktiskt =)
Till sist var vi ut och joggade med mamma. Det var skönt och jag hade klätt på mig alldeles för varmt. Var ju tolv grader ute fast klockan var runt 7-8. Härligt härligt! Avslutade kvällen med te och macka framför ettpar Csi Miami.

Nu är det torsdag och jag valde att ta en liten sovmorgon. Har precis ätit en macka och druckit ett stort glas oboy. Håller precis på att byta om för en joggingtur i det även idag underbara vädret. Ska försöka bli lite tight till sommaren ;)

Ha en underbar dag för det ska jag ha! Kraam

Turkiet med systrarna Bresell

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kommer bli så himla härligt och roligt och underbart och roligt och härligt och sjukt bra och jag vet inte vad =)
Läääängtar. Men det är ju ett tag kvar...ska räkna...5 månader...=/ Men det kommer gå fort =) Tiden bara rinne rju iväg. Och jag och Johannis ska ju hinna gå på Justin Timberlake i globen först också =) Åh jag känner att det kommer bli ett toppenår!
skriver mer sen. nu lär jag äta något! kramis