Fy på dig Hanna!

Ja det är verkligen illa att senast jag bloggade var 9:e december. Vill skriva jätteofta men känner att mitt liv är för tråkigt för att dokumentera. Men jag ska försöka göra lite roligt nu så jag kanske har något att skriva om.

Jobbet i kungsberget har iaf dragit igång. Men kan inte påstå att det är särskilt kul. Igår till exempel gjorde jag EN (!!!!!!!!!!!!!!!!) hamburgare, NOLL mackor och så skar jag upp lite grönsaker så det skulle finnas förberätt till idag. Kul jobb. Men jag är iaf rätt duktig på att komma på saker att göra när det inte är nå folk.

Jobbet med nya lägenheten går framåt också. Idag när jag slet i berget var dom där och fixade endel mina päron, daniels päron och hans lillasyster. Kommer nog bli en jättefin lägenhet till slut.

I vår ska jag och daniel åka till New York. Hälsa på daniel kompis Henrik som flyttat dit med sin flickvän som pluggar typ design eller något. Henrik skriver för någon tidning vad jag har förstått. Iaf har dom en lägenhet på självaste Manhattan så det är där vi kommer bo under vår vistelse i den stora staden. Jag känner på mig att jag kommer besöka USA fler gånger i livet.

Till i sommar håller jag och mina tjejer på och planerar in en sol, party, mys, skitrolig semester ihop. Vi har cypern och Ayia Napa som mål. Älskar det stället och det gör de andra också. Om resan blir av vet jag att vi kommer ha så himla roligt och härligt! =) Så därför hoppas jag nå innerligt att resan blir av!
Jag får låta bli att göra av med alla pengar på lägenheten och Ney York resan.

Nej dags att grisa lite i soffan nu innan det är dags för sängen. Men jag ska försöka skärpa mig med skrivandet!

Annih du är bäst, vet du det? Puss