Snart är det jul...

men var i hel*ete är snön? Jag som ska börja jobba i kungsberget nästa helg. Och mitt jobb där bygger ju liksom på snö. Ingen snö - inga kunder - ingen att göra mat till - inget jobb - inga pengar(?)
Ja inte vet jag eller hur det blir. Dom har väl säkert något finstilt i avtalen om att om ingen snö finns så....
Visar sig på tisdag för då sk ajag dit på lite utbildning. Får höra oss för då. Kan ju inte bara vara jag som funderar. Och till nästa helg lär det ju inte komma snö för ryktet går ju om 15 grader plus till veckan. blir ju till att dra fram solbrillorn aoch bikinin. Fast i ofs ha rjag inte sett solen många dagar i december.
Aja...det löser sig nog =)

Iaf så är Valbogatan 31C våran nu. Ser det ut som iaf. Vi har skrivit på papper och så. Tanten som bodde där förr har både gode man och förmyndare så nu är det Arboga kommun eller nå som ska skriva på papperen sen får vi nycklarna. Som jag har grubblat på den där lägenheten. Nu kan jag äntligen sova om kvällarna igen!!! Ska bli så himla roligt med ett eget ställe. Varje dag kommer jag på nya saker jag vill göra där! Ser fram emot det jättemycket. Även om jag inte har en förmögenhet att spendera på den så tror jag att det kommer bli skitmysigt där. Alla är välkomna på fika, kanske inte samtidigt då men någon gång =)

I tisdags var det sista gången på ridningen. Vi hade balansövningar med hoppinriktning. Jag hade Hattie som egentligen heter något annat men det är så krångligt att uttala så alla säger Hattie. Hon var faktiskt skitmysig. Fast hon försökte kasta av mig en gång =P Haha busungen! Hon är inte så gammal så dom där får ju för sig saker. Men reaktion som man har och balans och vana så var jag inte i närheten av att flyga av. Det är så himla sjukt. Förr när man var liten höll man på att ramla för minsta lilla. Nu märker man knappt när dom försöker busa till det. Tror man att de kliver snett eller nå så det är därför det gungar till lite =) Gud det känns som jag aldrig kommer sluta rida. Men jag känner även att jag inte behöver utvecklas så mycket mer än så här. Jag är ju absolut inte tävlingsintresserad. Snarare tvärt om! Hatar allt vad tävlingar heter. Blir bara stressad och kan inte andas. Sen är jag en rätt bra förlorare och en mindre bra vinnare =) Hur nu det kan gå till. Daniel sa till mig i tisdags att han tyckte det var konstigt att jag är så tuff och modig med hästar när jag inte alls tycker om att åka karuseller. Han menade att det är ju bra mycket farligare med hästar. Men det är väl helt enkelt så att jag varit med så länge nu så det liksom går bra alltihop. Och jag kan ju inte va rädd för något jag tycker om så mycket =)

Julafton om två veckor...Har köpt TVÅ (!!!) julklappar än bara. Herregud! Men har inte fått panik än iaf. Det är ju bra. Har en till mamma och pappa och en till Mattias. Ska nog köpa nå mer till dom iaf. Jag tycker det är så svårt med julklappar. Det visar ju verkligen hur bra....eller dåligt, man känner en person. Och jag verkar inte känns någon ja eftersom jag inte kommer på nåt. Bajs! Men det löser sig nog det med =)

Patrik nu kan du inte klaga över att jag inte bloggat på länge. För nu skrev jag rätt långt! SÅDÄSÅ!
Kram och god natt