Nu så!

Nu börjar det hända saker! Och det känns jävligt bra faktiskt. Så nu får ingen komma med någon dyster min eller eller låta skeptisk för det har hänt för många gånger och nu är jag säker och vill inte bli osäker igen! =) Så säg ingenting i så fall, tack!

Jag återkommer med mer information =) Haha det här blir kul!

Vältränad

Ja den här veckan ha rjag tränat rätt bra:
Måndag: Gym
Tisdag: Ridning
Onsdag: Gym + rask promenad
Tordsag: Vila =)
Imorn: Gymma sen ska jag och mamma ut och jogga.
Lördag: Rida
Söndag: Förmodligen vila + bakfull (haha)

Jo men jag vill bli vältränad nu. Så jag orkar mer. Och har mer att göra också för den delen. Älskar att styrketräna. Tyvärr är inte konditionsträningen lika kul men nu beror det bara på att jag inte har så bra kondition. Men jag vet att jag kan få bättre =) Ska köpa kort nästa år också men det blir nog bara terminskort skulle jag tro. Men de tär ändå rätt kul för nu börjar man se att det finns muskler innanför huden liksom. (tyvärr inte lik amycket på magen) Men där kommer konditionsträningen in. För om jag är ute och går mycket och joggar och sådär så bränne rjag ju mer fett och då lär de tju synas lite me på magen också. Hoppas jag iaf! För just nu så hänger den mest. Lite iaf!


Valbogatan 31C

Idag var jag och Danny och kollade på lägenhet. Och vi VILL HA DEN!!!
Så vi ska anmäla intresse nu och prata med min granne som jobbar på bank på onsdag så får vi se hur det går sen =)
Spännande spännande! Men jag vill fan ha den! Var lite hanna över den liksom. Love it!

Av med förkylningen igen eller iaf på bättringsväg så nu ska det fan tränas och inköpas vitaminer så man håller sig frisk resten av vintern och hela julen. Drygt som bara den att va sjuk ju.
Pappa klämde på mina muskler idag och jag såg på hans ögon att han blev impad =P Haha det var kul!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer idag men du får hålla tummarna om att vi får lägenheten! Mormor var skitgrlad fast vi inte ens fått den än =) Haha hon är så goo hon! Min mormor!

Hej då

Resultatet av en tråkig dag!

Idag lika som igår och förrgår sitter jag hemma och är förkyld. Har inte ens varit utanför dörren vilket är lite sorgligt. Men ska kanske gå och hämta bilen hos mamma och pappa så får jag lite frisk luft iaf.
Aja nu på kvällskvisten kom jag på att jag kunde rita lite så här har ni resultatet:


Det fungerade!

Ja....igår när jag skulle sova låg jag och funderade lite som vanligt. Och eftersom jag hade haft en intressant dröm natten innan så tänkte jag liksom att jag kanske kunde ta och utveckla den. Och med tanke på att jag hört på radion tidigare att man kan påverka sina drömmar så tänkte jag skitmycket på det där och försökte banka in i huvet att jag skulle drömma en viss sak. Och när jag vaknar i morse så har jag faktiskt drömt det jag ville =)

Skit Coolt!!!

puss hej leverpastej

Rätt okej nu!

Ja det känns som att det börjar gå åt rätt håll nu äntligen! Klart jag har dåliga dagar ibland och får utbrott men jag kan iaf tänka framåt =) Fast idag har jag slagit mig hela tin.
Gud vad drygt det är att dammsuga. Jag och dammsugaren kommer aldrig överens. När jag drar iväg då fastnar den alltid med hjulen i sladden och så rycker man till och då åker den som en kanonkula in i ens ben så det nästan går av =) Händer inte en gång heller. Och sen när jag skulle göra pizzadeg och tog pallen för att nå upp till mjölet så ställer jag den självklart på stortånagelbandet så det gör asont. Sen när jag kavlar ut degen på en plåt så slår jag huvet i ett av skåpens handtag. Och undertiden jag lägger på det jag vil ha på pizzan plockar Daniel in disken och öppnar en skåpdörr rakt i huvet på mig =) Menjag är hel överallt tror jag iaf!
Nu ska jag kolla klart på en film med Danny sen sova för jag är jättetrött. Har bara gjot nyttiga saker idag. Städat, handlat, tvättat, diskat!!!

Sov gott