inte igen =(

Orkar inte med dom här känslorna nu igen. Inte så nära inpå. Vill inte tappa fotfästet. Vill inte tänka som jag göra. Vill inte må så här. Skit också!!!

Började fundera på meningen med livet. Det bara ploppade upp i huvet. Vad är egentligen meningen? Ska det vara såhär. Känns som allt bara står stilla nu. Inget händer nu och inget att se fram emot.

Vad ska man jobba med? Kommer man skaffa barn? Var i världen kommer man bo? Just nu bryr jag mig inte och ingenting känns roligt. Inte ens om jag skulle bo på sjävlaste Manhattan i en lyxvåning. Hur kan man bli så negativ?

Och jag som hade som "livlina" att veta att om jag tränar mår jag bra och tänker positivt. Gick visst över fort idag...
Ne usch det här var inget roligt inlägg...inte det tidigare idag heller. Ledsen för det.

Sov gott då...

Aaaaaaaaah

Idag går tankarna i helt fel banor. Blir tokig på mig själv. Snacka om självtortyr. Men sen är jag ju för lat, odisiplinerad, dum i huvet eller kalla det vad du vill för att göra något jag vet får mig på bättre tankar. Men är man störöd så är man.

Varför inte bara lyfta arselet från soffan och gå ut?

hej då.

Åka spark

Idag har jag varit ute på Öjaren med mamma och Micke. Dom åkte långfärdsskridskor och jag spark. va rjobbigare än jag trodde men var nog för att sparken inte var så stor så fick stå framåtlutad endel. Men var så himla härligt och mysigt. Grillade korv på holen och hade det allmänt bra.

Nu harjag bytt om till lite lättare kläder för jag, mamma och Carina ska upp till fjärran och köra ett medelpass. Känner mig verkligen superladdad nu när det gäller träningen. Och det känns bra!!! Psyket ör helt och hållet inställd på träning och kroppen hänger med så gott den kan :P

Tror jag aldrig har längtat så mycket till våren och sommaren som jag gjort den här vintern. Vet inte vad jag längtar till egentligen. Men det är nog alla dom där sakerna som hör sommaren till. När vågen kommer, asfalten blir fri från is och snö och man kan börja jogga igen. Åka ut till smörnäs och grilla i vindskyddet och plocka vitsippor. När man komme rut från jobbet och det fortfarande är ljust ute. Se björkarna så ut och allt blir så grönt och härligt. Vakna på morgonen av att fåglarna kvittrar och solen lyser in genom fönstret. Åååååh vad jag längtar....

Nu träning. Puss hej

Nattbloggar

Ligger här i sängen med mina rosa pyamas som jag tjatat så mycket om. Fick den i julklapp av mormor och morfar och jag äääälskar den =) Tvättade den i förrgår och tror tyvärr att ärmarna blivit lite kortare :P haha men men den är underbar ändå.

Igår firade vi min underbara A:s födelsedag en dag för sent. Var sååå himlans roligt. Alla var verkligen på toppenhumör. Kvällen avslutades på Heartbreak men innan dess tror jag att några av mina tår förfrös. Satan vad ont det gjorde i dom och dom var verkligen heeeelt vita. Burr burr!

Fick till min förskräckning (??) veta att det var fler än A som läser min blogg. Vet inte vad jag hade förväntat mig när jag valde att skriva om mitt liv på en offentlig plats men jag kände mig ärligt talat lite blottad. Ska härdan efter tänka till en extra gång innan jag är så öppen som jag alltid är.

Men Tobbe...jag blev lite besviken att du inte visste att jag tränat i flera år. Lät på dig som om jag nyss börjat :P
 
Imorgon väntar en härlig dag på sjön...som det nu ligger is på. Mams och Micke ska åka långfärdsskridskor och jag ska åka spark =) haha det kommer bli jättemysigt så ska vi grilla korv på mormor och morfars ö.

Nu har klockan precis slagit 01.00 och jag ska slå igen datorn, ställa klockan och släcka lampan. Förhoppningsvis kommer lilla Pys och gör mig sällskap i sängen men han låg och snosade så mysigt i soffan när jag lämnade vardagsrummet så han blir kanske kvar där.

Sov gott sötnosar! xoxo H

AJ! Min rumpa...

Igår var jag till Årsunda och red med min lilla söta kusin L som är 6 år yngre än jag men en decimeter längre...är inte det orättvist? Iaf så red vi ut i skogen på varsin pålle och det var underbart att sitta på hästryggen igen efter typ ett års uppehåll. Idag däremot har jag så förbannat ont i rumpan och låren. Och mellan skuldrorna är jag superduper öm. Men det var det värt =)

Senare på kvällen igår var jag upp till A. L var också där och V kom senare. Vi gick ner till Brända vid 12 tiden tror jag och tog en öl och minglade runt lite. Senare gick vi till Goya där det svängdes på ben och armar. Superkul som vanligt med mina underbara!

Idag kom jag knappt ur sängen. Så himla ont överallt. Hahahaha men som sagt värt varenda öm muskel. Masade mig iaf upp och hamnade sen i soffan. Men kl 16.00 var jag faktiskt till fjärran och gick ett medelpass. Skönt! Kanske gör att jag inte kommer ha ännu ondare imorgon iaf. Vi får se.

Nu på kvällen har jag och D ätit tacos och det blev en härlig matlåda till mig till imorgon också. Toppen!
Tror jag ska ta och dra mig mot sängen snart och kanske läsa lite för en gång skull. Mamma väntar ju också på den där boken...

Sov gott så hörs vi en annan dag!

=(

Mår åt helvete idag! =(


Nytt år

Jahapp nu var det 2009 helt plötsligt.

Julen och  nyåret var bra. Har tyvärr jobbat arselet av mig =( så nu är jag helt slut och förkyld och eländig. Men det går nog över snart och då kör jag igår med hårdträning inför sommaren. Vill inte ligga på stranden ett år till och titta avundsjukt på en person och tänka att om jag bara tagit i lite mer så had ejag också sett ut sådär. Nej nu jävlar ska jag va den som folk tittar avundsjukt på ;)

Det nya året då...första dagen bestod ju av att ligga i sängen så länge som möjligt och försöka att inte röra sig för häftigt eftersom då huvudet skulle sprängas. Började väl piggna till fram mot 7 eller något.
Sen drog jobbet igång igen. Skulle börja 11 på fredagen men mådde skit när jag vaknade så fick åka dit till 15. Kul att jobba tre dagar med feber och ont i halsen. Men men sånt jobb har jag. Där får man inte va sjuk. Så nu är det måndag och jag är ledig. Vilket gjorde att jag började slappna av och då kom det ju mer feber och så ploppad en halsböld upp. Men jag är inte bitter =) Vad ska man göra liksom?

Det jag vill komma fram till egentligen är väl att året inte börjat sådär jättebra. Men det innebär väl egentligen att det bara kan bli bättre =) Det hoppas jag iaf och jag ska försöka göra allt jag kan för att det här ska bli ett toppenår.

Nu ska jag duscha och fräsha till mig lite sen kommer mamsi och papsi och hämtar mig. Ska ta hand om sin lilla sjukling. Proppa i mig glass och bädda ner mig i soffan...myyysi =) Ibland är det skönt att få vara lite klen så man bli ompysslad och pussad på.

Och till sist vill jag nämna att jag har namnsdag idag =)

Pussen då