Kvällsmat på g

Japp nu har vi varit och handlat i sista sekund innan affären stänger som vanligt. Idag får det bli vegetariska ostschnitzlar och en blandning av sötpotatis, rotfrukter och broccoli som man gör i ugnen. Ska nog steka en majskolv också och göra vitlöksbröd. Nam nam vad gott det ska bli. Imorgon ska vi ut och äta med mamma och pappa. Det blir furuviks brygga. Tror jag ska låta bli att äta på hela dagen innan hihi! Så himla gott där ju.

Måste bara visa en bild på min hemmagjorda guacamole som jag gjorde för kanske två veckor sen. Så fruktansvärt gott är det ju.

Guacamole kommer alltid få mig att tänka på New York!

...

Insåg precis att jag och Danny inte kommer ha någon ledig dag tillsammans på över en månad =( Sist vi var lediga tillsammans vad 14:e juli då var vi i furuvik med hans familj och jag hade världens pms och var skitsur. På kvällen var vi iaf ut och åt det var mysigt.
Nästa gång vi är lediga tillsammans är 15:e augusti....längtar dit!!!

Idag har jag iaf varit lite nyttig. Var väl på tiden. Har inte joggat eller tränat på jag vet inte hur länge. Nu har jag iaf bestämt mig för att köra en detox i två veckor. Det ska bli skönt och välbehövligt. Min kropp väger alldeles för mycket nu och jag har stoppat i mig en massa skit på semestern. Skärpning nu!

Puss

Konstig konversation

Lyssnar till grabbarna som står i köket och pratar....

D: det här är min.

A: det där är din, det här är min.

D: det här är min och det där är din.

A: nej det där är din.

D: det här är min.

A: det här är min, den där är din...

Osv i typ en evighet. Dividerade om vems glasskål som var vems hahaha!

Gnällkärring?

Kommer jag blir en gnällkärring? Idag skrev jag mitt första klagobrev och satte upp i tvättstugan. Hängde för någon månad sen ner en massa galgar runt 20 st i vårat torkrum. Det för att det skulle gå lätt för alla när de vill hänga sin tvätt. Nu finns det 2 (!!!!!!!!!!!!!!) st kvar....jävligt dåligt tycker jag! Svårt att köpa egna galgar istället för att ta andras. Tydligen. Skulle inte förvåna mig om det är en av tanterna och inte en av de yngre. Men det får vi kanske aldrig veta!?

Skriver väl sen någon gång om hur det har gått. Om galgarna kommit tillbaka eller inte...

Pusskram