Ta mig härifrån!

Har varit några jobbiga dagar nu... I fredags var jag iaf på Wallmans i gasklockorna och det var helt underbart! Samma killar som när jag och mor var i Sundsvall på det i februari men tror alla tjejer var utbytta. Sjöng och dansade och hade det toppen. Lördagen var väl okej till att börja med. Hade haft sååååå himla höga förväntningar inför helgen. Den började väl bra men sen spårade det ur endel. Jag fick panik och när jag får panik så går ingenting bra. Då är det bara att åka hem och låsa in sig och försöka sova. men det blev inte riktigt så. Usch mår så dåligt över allt som hände.
Vissa kanske tycker att jag bara tycker synd om mig själv och vad vet jag så kanske det är. Men jag tycker verkligen inte om mig själv när jag blir sådär. Vill inte att någon någonsin ska behöva möta mig i det tillståndet. Önskar bara jag kunde åka iväg till en öde ö och vara där tills allt gått över. Så ingen behöver bli utsatt av mitt dåliga humör.
Grät mig till söms igår, livrädd för att allt ska komma tillbaka. Men jag är egeentligen starkare nu. Jag vet ju det! Men det är så lätt att glömma... Känns som det är dags för en ny semester. Nu orkar jag inte vara duktig längre...

Hur som helst är det kryssning på torsdag. Bah Bye med alla jobbiga känslor. Hej då mobilen och hej världens bästa party- och danshumör. Jag ska verkligen inte dricka för mycket då!

Jävla alkoholhelvete!!!

Var tog aptiten vägen?

Känner mig lite konstigt. Klagade förr på att jag tyckte jag var stor och att jag åt för mycket.
Nu kan jag knappt äta alls. Kan vara supersugen på något men det går bara inte. Tar stopp!
Jag som älskar mat :( Men ikväll ska jag och A till Helt Enkelt så då måste det ju bara gå...
Jag tog ju lite mått tidigare. Kanske dagst att ta lite nya. Är väl typ halva tiden kvar nu eller något?
Minns dock inte vad jag hade på mig men med tanke på att jag hade stosor och sport-bh när bilderna togs så hade jag nog det när jag tog måtten med.

Byst: 79 cm
Midja: 67 cm
Mage: 79 cm
Stuss: 92 cm

Det innebär att över bysten har jag gått ner 5 cm, midjan 4 cm, magen 6 cm och stussen 3 cm.
Sjukt hur man håller på. D är rädd att jag ska få nå ätstörningar men det känns som en omöjlighet. Jag som ÄLSKAR mat!!! Känns väl sådär att bysten gått ner så mycket. Men det är ju bara att acceptera att vi är olika byggda och på min kropp så försvinner tuttarna först när jag går ner i vikt. Fast jag har faktiskt inte gått ner så mycket och det är ju bra, max 2 kg. Men jag har varit rätt duktig på gymmet så det är väl det slitet som har gjort resultat. Och all denna magträning. SÅ himla kul =) Har tre övningar som jag kör nästan varje dag. Det tar som sjutton. Ska försöka förklara:

Övning 1: Ligger på rygg på golvet med böjda ben och fötterna instuckna under något så jag får lite draghjälp. Lägger en 5-kilos "platta" på bröstet och gör vanliga situps. 4*25 så det blir hundra till slut.

Övning 2: Varvar föregående övning med att stå rätt upp och ner med en 7-kilos hantel i vardera hand. Gungar sakta från sida till sida så att hanteln kommer ner i knähöjd ungefär. Det tränar sidan av magen och tar sjukt mycket. Gör 4*50 så att det blir hundra repetioner på vardera sida.

Övning 3: Ligger raklång på rygg och tar tag med händerna under sängen/soffan/elementet. Har benen raka och lyfter dom uppåt så jag får en 90 graders vinkel på överkropp och ben. Lyfter rumpan från golvet, sakta ner igen och sakta ner med benen mot golvet. Vänder precis innan benen nuddar golvet för att på så sätt behålla spänning i magen under hela övningen. Den här övningen är sjukt jobbig så brukar göra 4*20 sen är jag helt slut =) Brukar varva den med att träna biceps med hantlar. Använder mina på 7 kg och kör 4*25. Perfekt att göra när man kommer hem från gymmet, promenaden eller joggingturen och vill träna lite extra. Och uppenbarligen så ger det bra resultat ;)