80-tals party

På lördag ska jag på fest. 80-tals party. Kommer bli så himla grymt. Alla ska vara utklädda eller iaf ha 80-tals kläder och så. Shit vad jag längtar =) Looovar bilder senare efter helgen.

Nu var jag och provade kläderna jag tänkt ha. Kommer bli grymt :P Usch vad rolig jag såg ut!
Hoppas vi ska ut efter festen. Vore ju superkul om alla kom och var 80-talsklädda =)

Ne nu ska jag tvätta bort sminket och sova. En sag i morgon med. Sov gott!

Tomt

Så tomt nu när Danny har åkt till Australien. Usch inge roligt alls. Försöker hålla mig sysselsatt så jag ska slippa tänka så mycket. Men ibland kommer en våg av ångest över mig. Har skrivit upp i min kalender hur många dagar det är kvar tills han kommer hem. 19 dagar nu, imorgon bara 18 och onsdag 17 osv.... Jobbar rätt mycket iaf nu när han är borta och är ledig helg så det känns inte helt hopplöst när jag tänker på de närmsta 3 veckorna. Jag ska försöka stå ut och inte göra upp en massa hemska tankar i huvet som jag är rätt duktig på. Men den senaste tiden har jag (tycker jag själv iaf) varit rätt så positiv. Försökt att inte reta upp mig på saker som är onödiga eller oroa mig över saker som kanske inte ens kommer att hända.....

Idag har jag iaf varit ledig sov rätt länge. Gick upp strax före 11 tror jag. Skruvade ihop några lådor som jag ska ha cd-skivor i och åt sedan frukost. Plockade undan endel ren tvätt och gick sen ner på stan för att fixa lite saker jag behövde för att sätta upp spotlightsen på hyllan i sovrummet. Har nu ätit lite mat och satt upp spottarna. Blev jättebra. Ska köpa sånna där lister nnu som man kan ha sladdarna i och tre tavlor som ska sitta mellan sängen och hyllan. Kommer bli såååååå himla fint =) Så nu känner jag mig rätt nöjd men vill att pappa ska komma hem och hoppas han har tid att åka med mig till valbo så jag får köpa sånna där lister och tavelramar. Sen måste jag bara välja ut bilder jag vill ha i tavlorna. Ska självklart vara på mig och Danny. Vet inte ännu om ramarna ska vara vita eller björk/bok. Det mesta i sovrummet är i vitt men finns även lite inslag av björk. Kanske blir för myycket med vita ramar eftersom sängen och hyllan är vit....hmmm vet inte!? Jag får klura på det.

Igår var jag iaf till gymmet. Shit vad tungt det har gått senaste två ggrna jag varit där. Men gjorde iofs ett uppehåll på säkert två veckor så är kanske inte så konstigt. Idag ha rjag träningsvärk och det är skönt =)

Ne nu ska jag prova ringa hem till mor och far och kolla om dom kommit hem. Kanske blir en promenad eller joggingtur med mor också om jag har tur.

På återseende! /En ensam Hannis

Tisdag

Vi var som sagt ut och åt igår. Lika gott som alltid på Helt Enkelt. Rullade typ hem och la oss i soffan och slumrade till lite innan vi flyttade oss till sängen. Vet inte ens om huvet hann landa på kudden innan jag somnade. Vaknade iaf vid 2 av att Danny var lite kramissugen =) Mysi!

Idag gick jag upp strax före tio. har inte gjort så mycket...röjt undan lite i köket och sådär. Är på städhumör. Hatar när det ser ut som en svinstia och det gör det ju typ jämt här. Vi är lite lata av oss =)
Ska nog skutta ner i källaren och hämta upp stegen och skrubba rent väggar och tak i "badrummet".  Våran toa är så himlans liten så så fort man duschar blir det massa imma och kondens eller vad det heter överallt så det blir sånna där fula svarta små prickar lite här och var. Dags att försöka skura bort det nu. Vi skulle verkligen behöva göra om hela toan men det får bli ett senare projekt. Jag har iaf lite planer och en bild av hur jag vill att det ska bli.

Nu ringde mammi och frågade om jag kanske ville gå på ett gympa pass klockan 17.00. Skulle ju passa perfekt faktiskt. Hinner jag fixa lite hemma nu sen gå på det och kanske hinna med en sväng till Ikea innan de stänger och åka med Danny hem!? Vore ju toppen. Får kolla så han inte lovat plats till en massa i bilen bara.

Pysen är på värsta bushumöret idag. Har kutat fram och tillbaka i hela lägenheten och majat och haft sig. Kraffsat på allt han hittat och varit allmänt dryg =) haha...det tråkiga är att han klonar på våran rätt så nya soffa. Det gillar jag inte. Och han vägrar fatta att han inte får det. Man kan ju ha en vattenskruta och spruta på dom när dom gör något dom itne får. Det tycker dom ju är läskigt med vatten...men min lilla Pys har inte så långt minne...går 12 timmar sen är han där med klorna igen =( Min stackars soffa.

Det var en på krogen i fredags som trodde jag var 27.......27????????????? Hallå???????????? Är du blind pucko? Men jag är inte bitter. Får ju fortfarande visa leg på systemet iaf....eller jag lägger alltid fram det innan dom hinner fråga. Vafan ser jag så gammal ut eller?? Äh! Huvudsak Danny tycker jag är fin och han säger att jag är finast i världen ;) hihihi!

Nu ska städhanskarna på och så ska det skuras =)

Myyyysi!

Min baby ringde precis och frågade om jag ville gå ut och äta med honom på Helt Enkelt. Kunde det bli bättre? Ja om jag inte hade ätit en HEL påse micropopcorn för en liten stund sen. Smart Hannis!? Hihi men en fetaostfylld kycklingfilé med klyftpotatis går alltid ner. Så himlans gott. Och en cola till det...mmmmm nam nam nam =)

Nu ska jag byta om jag fräsha till mig lite. Ha det bra gott folk!

Ladda hem alla låtar ni kan hitta med Joshua Radin. Helt underbara låtar!!!