New York

Iiiiiih äntligen bokat resan till New York =) Är sååååå himla glad att det blir av. Vi är 5 tjejer som åker 8:e till 17:e maj.
Kommer bli heeelt underbart! Finns inte ord för hur mycket jag längtar tillbaka till den staden. Har man en gång varit där så vill man bara tillbaka. Så kommer man hem och våren är i full gång och man har handlat en massa snygga skor och kläningar inför sommarens alla fester. Och massor med läppglans från underbara Victoria's secret. ÅH I JUST LOVE IT!

Snart kommer jag stå här igen =)



Träning är livet!

Äntligen kommit igång med gymmet igen. Eller jag har varit där en gång :P Igår ikväll efter jobbet. Kändes såååå himla bra att vara där igen efter en dryg månads uppehåll. Trots mycket folk, för lite energi i form av mat i kroppen, lite huvudvärk och fyra dagars jobb i ryggen gick det riktigt bra. Rätt imponerad till och med. Det här kommer ju gå lyyysande ;)

Ska dra dit nu igen tänkte jag och kanske gå på ett pass ikväll eller ta en promenad. Man lär ju passa på när man är ledig.

Har nyss gjort ansiktsmask och rakat benen. Ska färga ögonbrynen senare och kanske prova på brun utan sol för första gången i mitt liv. Sola solarium är ju trots allt inte bra.

Nej nu ska jag så igen datorn och traska till gymmet. Önska mig lycka till. Har faktiskt redan lite träningsvärk från igår...hihi skönt är det!

Dagen låt (som jag varit dålig med ett tag) blir: Agnes - Release me

Kramis