Fredag

Äntligen helg och en ledig sådan. Skönt! Dagen har väl gått bra. Inte lika bra som igår men helt okej. Tiden har tickat lite sakta. FIck tydligen mycket berömm iaf av R och T. Var ju kul =)

Dagens kund: Första kunden på dagen, tanten som köpte Collectionjackan och en blus. Gotant!!!

Helgen kommer nog bli bra. Efter jobbet idag drog jag och mor ut på en joggingtur. Gick hyffsat iaf. Sprang i 40 minuter så var skönt. Har nu kört lite med hantlarna och sedan duschat och gjort ansiktsmask.
Bilderna jag tog igår att ha som jämförelse till sen när jag fått min nya kropp var så hemska så jag vill inte lägga ut dom. Helt sjukt. fattar inte hur det gått till om jag ska vara ärlig. Men som mamma sa; ta lite mått istället och jämför det. Så nu har jag tagit mått.

Byst: 84cm
Midja: 71 cm
Mage (precis över fläsket): 85cm
Stuss: 95cm

Kul att man är fetare över magen än över brösten =(

Dagens låt: Chris Brown - Forever!!! Får mig alltid glad

Tjollahopp tjollahej

Hemkommen från jobbet. Var där från 9-19. Rätt kämpigt men dagen har ändå gått väldigt fort. Vi fick en blomma på ettårsdagen =) Och gud vad rolig och gullig The Big Boss fru är. Superduper trevlig!

Är egentligen för trött för att skriva. A kommer till helgen. Han och d-boy ska väl hitta på något skojj. FÖr min egen del skulle jag tippa på lite fest och att äntligen få umgås lite med mina babes.

Tänkte börja utse en dagens kund och en dagens låt. Men idag får det blir två dagens kund.


Dagen kund: Mikaela på Daniels jobb som kom in rätt tigigt och var som vanligt väldigt pigg och glad vilket fick mig att piggna till och ge ett gott intryck på R och T. Kvinnan som först inte ville ha en jacka utan luva som sen köpte TVÅ jackor, båda utan luva.

Dagens låt: Eva Cassidy - Fields of Gold

1-årsjubileum

Ja imorgon fyller ESPRIT women 1 år. Ska bli två roliga dagar på jobbet innan jag har min lediga helg. Känns nästan tråkigt att inte jobba i helgen. Idag hade vi iaf jättemycket att göra och förbereda inför festen. Imorgon ska jag börja 2 timmar tidigare än vad det står på schemat för att fixa och dona. Plocka upp lite nya varor för oktober månad. Kan inte förstå att det snart är oktober. Helt otroligt! Men mysigt med hösten. Gillar den på något vis. Iaf om det är fint väder =) Nej men det är lite mysigt med mörkret och att det blir kallare. Man får klä på sig lite mer i mörkare färger som jag gillar och mycket lager på lager och vantar, halsdukar och roliga mössor. Sen är det ju så mysigt att tända en massa ljus hemma och låta lamporna vara släckta.

Idag åt jag en lagom nyttig lunch iaf och direkt efter jobbet kutade jag in på coop och handlade varor till salladen jag ska fixa imorgon. Fort ut från coop och kuta till bussen. Kom hem kvart i 8 och fem över stod jag på gymmet och svettades. Rätt stolt över mig själv. Imorgon blir det nog ingen träning men det kan vara skönt med en vilodag och rätt nyttigt ibland också.
Har bestämt mig för att börja äta gröt på morgonen. Måste ju vara en bra start på dagen. Får bli nyttiga sallader till lunch på jobbet och kanske en rejälare middag. Vi får se. Men bara träningen flyter på så kan jag egentligen äta vad jag vill.

Nu sängen. The BIG Boss och hans fru kommer imorgon dagen till ära. Kanske blir en tårtbit? ;) Hoppas hoppas! Barnsligt förtjust i allt vad tårtor, bullar och kakor heter. Måste iaf vara fräsch och pigg imorgon så nu hoppas jag att jag somnar fort.

God natt och på återseende!

Starten bra

Ja starten på mitt nya liv har väl gått ganska bra. I söndags var jag på en långpromenad med mams. Igår var jag till gymmet och var ute och joggade på kvällen och idag har var tagit en powerwalk med en kort sträcka jogging (där det inte var asfalt). Blir lite förbryllad när jag är ute. Var det bara jag som fick lära mig att man kör bil och cyklar på höger och går på vänster? Är det någon som har ändrat reglerna? Berätta det för mig i så fall fö rjag blir så irriterad över att behöva flytta på mig hela tin. Kanske rent utav är jag som gör fel!? Tell me!!! Fick hemska skavsår också som vanligt. Vad är det för fel på mina fötter?

Så otroligt härligt väder. Verkligen höst ute nu. SÅ fina färger. Vill bara ut med kameran och fota. Kanske ska ta en sväng sen. Nu ska jag kasta mig ner på yoga mattan och göra lite situps och armhävningar innan vi ska åka runt och leta efter en STOR lykta till vardagsrumsfönstret. Hoppas jag hittar någon nu. Letat så länge.

Vill bara avsluta med att skriva PMS PMS PMS!!!

Underbara djur

Älskar verkligen djur. Nästan alla sorter. Är så kul att vi bor mitt i stan men ändå har både kaniner och fladdermöss här och massor med katter och hundar. Mysigt! Igår när jag och mams skulle ut och gå upptäckte jag att kaninerna här på gården fått ungar. Så förbannat söta. Satt dom där med öronen rakt upp och bara tittade sig omkring. Dom var precis sådär lagom stora, när dom är som sötast. Man vill ju bara plocka upp och pussa och fnosa på dom. Men det är ju vildkaniner så går ju inte. Mamman eller pappan satt och vaktade på ungarna också. Så gulligt! Nu har jag stårr i fönstret hela tiden för att kolla på dom små liven =)

Har inte kommit iväg till gymmet ännu. Men har bytt om iaf. Danny väckte mig inte i morse som vi hade bestämt så jag vaknade 10 och var lite putt. Men det gick över. Men sega som vi är har vi inte kommit iväg än iaf. Snart går jag utan honom.

Ha en bra dag, det ska iaf jag ha =)

Kraaaaaaaaaaaaam

Min Ängel hörde mig

Ja efter några sega veckor med endel motgångar så vände det plötsligt.
Vi hittade en soffa som gick upp i lägenheten. Dock var det ju felborrat men fick ju tillbaka endel av summan så vi blev nöjda. Blev mycket bättre än vad det hade blivit med den soffan vi först ville ha. Toppen och tummen upp!

Så efter mitt inlägg i fredags kom mor in till mig på jobbet i lördags och vi hade en mysig lunch tillsammans i solen på Deli. Idag har vi även varit ute på en promenad på en timme vilket var väldigt skönt och behövligt. Love yoy mum!

Sen till något tråkigt men som jag ska göra till något roligt. Jag har typ blivit smällfet! Känns det som iaf. Men i själva verket är det ju inte riktigt så illa. Men ni vet hur det känns. Skyller allt på förkylningen. Men nu ska det bli andra bullar!
Imorgon ska jag börja mitt "nya" nyttiga liv. Hålla alla tummar för det lät behövas. I alla fall i början sen brukar det flyta på rätt bra. Det som känns skönt iaf är att jag brukar kunna gå ner lika fort som jag kan gå upp. så om en månad är jag väl på banan igen, hoppas jag iaf =)

Nu blir det åter tv innan sängen. Gymmet imorgon bitti. YEAH!!! ;)

Vill ha tillbaka min mami

Mamma, min älskade mamma! Var har du tagit vägen? Jag saknar dig!!! När slutade vi höras?
Jag känner mig bara ivägen och oönskad när jag rinnger eller kommer förbi. Du är nästan jämt sur och har aldrig tid att ens prata i telefon. Förstår du inte att jag alltid kommer behöva dig?

Jag vet ju exakt vad som är fel men varför vill du inte dela det med mig? Jag hade på känn att det skulle bli såhär. Och jag fattar faktiskt inte varför du valde att göra så precis nu när M har flyttat. Jag visste att det inte var någon bra idé.
Jag vill ha tillbaka dig som du var innan. Jag saknar dig och jag vill inte känna mig ivägen och oönskad. Du vet ju hur mycket jag behöver dig. Svik mig inte är du snäll!

Älskar dig över allt annat!

Det blev endel

Hemma igen. Shit pommes vad mycket svamp det finns i skogen. plockade hur mycket som helst idag. var så himlans roligt. Så det blir endel till Dannys föräldrar ikväll och så ska jag nog ta med lite till jobbet som dom får dela på. Ska försöka tvinga med Danny ut i skogen imorgon med. Får göra någon god matsäck att locka med det brukar fungera =)
Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka fräscha till mig lite innan jag ska ta bussen ut till valbo. Har fått typ tusen myggbett i huvet. Gör nästan ont. Så har tagit lite allergitabletter nu och har en salva jag ska smörja med sen. Imorgon blir det mössa eller något så de rackarna inte kommer åt att suga mitt blod.

Ha en trevlig söndagseftermiddag och kväll. Kramis


Passa er alla svampar

Nu är det dags att dra på sig skogs-outfiten igen och besöka skogen i jakt på svamp. Tycker det är så himla roligt. Värsta skattjakten ju. Men det sjuka är att jag inte ens äter svamp =) Men det är också så roligt, att få ge bort den sen för alla brukar bli så glada. Hoppas vi kan ta en sväng frbi mormor och morfar på vägen hem. Längtar så efter dom!
Sen ikväll ska vi till Dannys päron och äta mat. Mysigt. vär så längesen jag var där. Nalle ska få så mycket gos så han har nog aldrig varit med om det tidigare. Kommer kännas konstigt att va där utan Mosan. Hon är ju låååångt borta på andra sidan jorden och leker i vågorna, typ... Lilla Mosan som håller på att bli så stor. Kul för henne att vara där. Tror det är jättenyttigt för henne och iofs på alla andra också. Tur tiden går så fort så hon snart är hemma igen =)

Ne nu kommer mor och far snart och hämtar upp mig. Mamma hade gjort gooood macka till mig med avocado och grejer. Nam nam längtar redan till fikat. Det är ju också bland det mysigaste med skogspromenader och så....att man får fika, hihi!

Dumma hus

När vi flyttade hit tyckte vi att huset var hur fint som helst och lägenheten helt perfekt. Det var fula tapeter, garderober och en fruktansvärt ful dragdörr i plast. Men det syntes att stället hade potential. Vi tog bort garderoberna, plastdörren och målade och tapetserade. Nu är här superfint i de flesta rummen.
Vi har bott in oss i 1½ år nu och känner att nu behöver lite nya grejer fixas till. Bara sånna där små grejer som att köpa en låda med hjul att ha under sängen för förvaring, att byta soffa, att sätta upp lite hyllor och tavlor. Men sånna här saker som annars är väldigt lätta om man bor i ett "normalt" hus är i detta hus typ omöjligt. Lådan under sängen är ju inte husets fel utan vi har köpt en säng som är för låg för att det ska gå in något under den. Vi måste alltså BYGGA en egen låda för att den ska kunna gå in och inte vara för hög. Och det kommer vi ju säkert att göra...inte!
Att skriva fast hyllor i väggen går ju knappt heller eftersom väggarna är av puts vilket innebär att om man borrar i väggten smulas den sönder till sand och det blir att superstort hål även om man bara vill ha ett litet. Våra väggar är som ni förstår helt kala utan en enda grej på där.
Och nu tänkte vi få tummen ur baken och köpa ny soffa. Men vänta, varför göra det lätt för Hanna och hennes D. Vi ser till att det inte finns några soffor som är tillräckligt smala så de går upp i deras trappuppgång. Jävla bajs helvete vad sur jag är.
Ska man inte ens kunna ha en soffa i det här huset? Nej för det var något snille som fick för sig att det skulle installeras en hiss mitt i trappuppgången så att varjen hissen eller trappan kunde vara bredare än 78 cm. Bort med alla tjockisar här bor det bara smala jävlar som kan ta sig fram på sidled. Snart plocka rjag dram en slägga och motorsåg och går ut och tar bort den där förbannade jävla hissjävlen! Vad skulle den dit och göra. det är ju bara 4 vånaingar här och det ska man ju ändå orka gå. Plus att hissen typ alltid går sönder vilket gör att den alltid måste lagas vilket gör att det kostar jättemycket pengar för föreningen vilket gör att skulderna blir ännu högre vilken i slutänden kommer leda till att hyrorna kommer gå upp. YES fy fan vilket bra kap att sätta in en hiss i det här huset! Dumma jävlar! åååh. Och om man har varit och handlat mat så kommer man knappt upp om hissen står stilla och man lär ta trapporna för om man går rakt fram utan att gå i sidled (som är rätt jobbigt med tunga matkassar i händerna) så går det knappt för man tar i hissen på ena sidan och väggen och ledstången på andra sidan. Bajs!

Hej då för fan!