Dumma hus

När vi flyttade hit tyckte vi att huset var hur fint som helst och lägenheten helt perfekt. Det var fula tapeter, garderober och en fruktansvärt ful dragdörr i plast. Men det syntes att stället hade potential. Vi tog bort garderoberna, plastdörren och målade och tapetserade. Nu är här superfint i de flesta rummen.
Vi har bott in oss i 1½ år nu och känner att nu behöver lite nya grejer fixas till. Bara sånna där små grejer som att köpa en låda med hjul att ha under sängen för förvaring, att byta soffa, att sätta upp lite hyllor och tavlor. Men sånna här saker som annars är väldigt lätta om man bor i ett "normalt" hus är i detta hus typ omöjligt. Lådan under sängen är ju inte husets fel utan vi har köpt en säng som är för låg för att det ska gå in något under den. Vi måste alltså BYGGA en egen låda för att den ska kunna gå in och inte vara för hög. Och det kommer vi ju säkert att göra...inte!
Att skriva fast hyllor i väggen går ju knappt heller eftersom väggarna är av puts vilket innebär att om man borrar i väggten smulas den sönder till sand och det blir att superstort hål även om man bara vill ha ett litet. Våra väggar är som ni förstår helt kala utan en enda grej på där.
Och nu tänkte vi få tummen ur baken och köpa ny soffa. Men vänta, varför göra det lätt för Hanna och hennes D. Vi ser till att det inte finns några soffor som är tillräckligt smala så de går upp i deras trappuppgång. Jävla bajs helvete vad sur jag är.
Ska man inte ens kunna ha en soffa i det här huset? Nej för det var något snille som fick för sig att det skulle installeras en hiss mitt i trappuppgången så att varjen hissen eller trappan kunde vara bredare än 78 cm. Bort med alla tjockisar här bor det bara smala jävlar som kan ta sig fram på sidled. Snart plocka rjag dram en slägga och motorsåg och går ut och tar bort den där förbannade jävla hissjävlen! Vad skulle den dit och göra. det är ju bara 4 vånaingar här och det ska man ju ändå orka gå. Plus att hissen typ alltid går sönder vilket gör att den alltid måste lagas vilket gör att det kostar jättemycket pengar för föreningen vilket gör att skulderna blir ännu högre vilken i slutänden kommer leda till att hyrorna kommer gå upp. YES fy fan vilket bra kap att sätta in en hiss i det här huset! Dumma jävlar! åååh. Och om man har varit och handlat mat så kommer man knappt upp om hissen står stilla och man lär ta trapporna för om man går rakt fram utan att gå i sidled (som är rätt jobbigt med tunga matkassar i händerna) så går det knappt för man tar i hissen på ena sidan och väggen och ledstången på andra sidan. Bajs!

Hej då för fan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback