1-årsjubileum

Ja imorgon fyller ESPRIT women 1 år. Ska bli två roliga dagar på jobbet innan jag har min lediga helg. Känns nästan tråkigt att inte jobba i helgen. Idag hade vi iaf jättemycket att göra och förbereda inför festen. Imorgon ska jag börja 2 timmar tidigare än vad det står på schemat för att fixa och dona. Plocka upp lite nya varor för oktober månad. Kan inte förstå att det snart är oktober. Helt otroligt! Men mysigt med hösten. Gillar den på något vis. Iaf om det är fint väder =) Nej men det är lite mysigt med mörkret och att det blir kallare. Man får klä på sig lite mer i mörkare färger som jag gillar och mycket lager på lager och vantar, halsdukar och roliga mössor. Sen är det ju så mysigt att tända en massa ljus hemma och låta lamporna vara släckta.

Idag åt jag en lagom nyttig lunch iaf och direkt efter jobbet kutade jag in på coop och handlade varor till salladen jag ska fixa imorgon. Fort ut från coop och kuta till bussen. Kom hem kvart i 8 och fem över stod jag på gymmet och svettades. Rätt stolt över mig själv. Imorgon blir det nog ingen träning men det kan vara skönt med en vilodag och rätt nyttigt ibland också.
Har bestämt mig för att börja äta gröt på morgonen. Måste ju vara en bra start på dagen. Får bli nyttiga sallader till lunch på jobbet och kanske en rejälare middag. Vi får se. Men bara träningen flyter på så kan jag egentligen äta vad jag vill.

Nu sängen. The BIG Boss och hans fru kommer imorgon dagen till ära. Kanske blir en tårtbit? ;) Hoppas hoppas! Barnsligt förtjust i allt vad tårtor, bullar och kakor heter. Måste iaf vara fräsch och pigg imorgon så nu hoppas jag att jag somnar fort.

God natt och på återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback