Att jobba i Kungsberget

Innebär för mig nu en väldig massa. Jag kan typ allt nu så jag kan vara på alla olika ställen i restaurangen. Skitbra kan man tycka så man kan hoppa in där det behövs. men fan vad yr man blir när man just får göra det. Hoppa in överallt på en och samma dag. Kring kring i huvet. Idag tex har jag varit i kallskänken, hamburgeriet, kassan, caféet och disken. Give me a break!!!
Kändes som det var en miljon snorungar där. Och jämt ska allt ta slut när det är som mest. Jag som faktiskt har koll på det mesta höll ju på att springa ihjäl mig. Ska dom inte ha växel i kassan så ska salladsbordet fyllas på, drickan eller kolsyran bytas eller något annat. Och eftersom nu alla litar på att jag ska ha koll på allt så lär man ju liksom göra det också annars får man ju skit. Men visst det är askul men inte jämt liksom.
Jobbade 7 dagar i rad här. Från förra torsdagen till i onsdags. Och inte nog med det så jobbade jag 10.00-21.30 i onsdags. Visste knappt vad jag hette när jag kom hem. Var så himla trött att jag inte kunde sova. Men man känner sig som en gnällkärring för visst pallar man att jobba 7 dagar i rad liksom, men ni ska se hur det är på mitt jobb. Kallt och varmt om vartannat. En MILJON ungar som ska ha mat SAMTIDIGT!!! En MILJON saker som ska göras och alldeles för LITE personal. Det är liksom omöjligt att hinna med. Jag känner nästan att jag blir sur för jag inte kan visa hur jävligt det är. Men om jag säger att platschefen såg hur vi hade det och ställde sig och stekte hamburgare i sina ytterkläder i ett kök med uppemot 40 grader (känns det som iaf om inte 80) plus att marknadsansvariga kom och hjälpte till...förstår ni då? Och då räckte det iaf inte. Vi hann fortfarande inte med. Och edt dryga är att funkar det på ett ställe så funkar det inte på ett annat. Och det är ofta mig det hänger på. För är jag i hamburgeriet så går det bra men då blir det stopp i kassan. och går jag dit för att få bort kön så blir det stopp i hamburgeriet.
Pust och stön jag får hög puls bara jag tänker på det. Det är så in i helvete stressigt så det finns inte. Men kul som sagt. Jag trivs skitbra men jag känner att jag börjar tappa orken. Var så himla trött igår nä rjag var ledig så jag grinade flera gånger. Och idag när jag jobbade så började jag igen efter att alla ungar hade åkt.
Nu är jag iaf ledig två dagar =) Ska fixa i lägenheten imorgon och på söndag ska vi till farmor och farfar i bollnäs för farfar fyller år på måndag. Ska bli kul att komma dit. Sist var i julas.

Iaf så kom jag och en tjej som jag jobbar med som jag tycker jättemycket om på att vi nästan var släkt =) Började med att min mammas kusin Niklas var och åkte och kom in och åt hos oss. Så jag hejade och vi prata lite. Sen fråga Camilla hur jag kände honom (hon trodde jag hade haft ihop det med han) Hahaha!! Så jag sa ju som det var att han är kusin med min mamma. Jaha sa hon han har varit gift med min kusin. Och Madde vet ju jag precis vem det är. Hon är ju så himla söt =) Så det var himla kul. Fick vi massor med roligt att prata om.
Vanligaste frågan bland personalen i restaurangen: Var är Eva?
Vanligaste frågan av gästerna i restaurangen: Var finns det ketchup?
Min vanligaste fras som svar till personalen som alltid ställer så jävla dumma frågor: Ne, jag vet inte! (lika bra att spela dum)
Måste säga det att i kungsberget anställer man bara korta och "knäppa" människor. Alltså dom kan ställa så himla konstiga frågor och dom frågar alltid mig. Jag vet inte om jag har bossat för mycket eller vad det beror på men dom frågar mig om allt! Och jag blir TOKIG!!!
Hur mycket folk blir det imorn då? Hur mycket ska vi skära av det här? Kommer det här räcka imorn tror du? Hur skär man rödlök? Hur gör man mackor med rostbiff och potatissallad?

Hur F*N ska jag veta hur mycket folk det ska komma dagen efter? Hur ska jag veta hur mycket man måste skära för att det ska räcka? Hur man skär rödlök finns det väl ingen lag på hur? Skär bara! (fast iofs blev det inge bra när hon skar. Var bara att kasta) Jag har int eheller gjort mackor med rostbiff och potatissallad. Men tänk själv, den ska se god ut, det ska va en bra blandning av sallad och grejjer och saker som passar till just rostbiff och potatissallad. Liksom man har tex gärna ägg och citron till räkor.... Vad vill man ha till rostbiff? Det är ju bara att tänka själv och det finns ju inget rätt eller fel egentlign. Man ska vilja äta det bara för det ser gott ut.

Jag är inte gnällig nu och inte sur eller nå. Men jag vill bara att ni ska få en insikt i vilket jobb jag har =) Rätt intressant men rätt jobbigt ibland!

Sovdags!!! För jag är TRÖTT =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback